Închide meniul

Mihai Stoica nu și-a iertat adversarii după FCSB – Viking 1-2: “Nu știu cum se zice ‘bulan’ în norvegiană!”. MM vrea „remontada” la retur: “Ca acum 10 ani, la Trnava!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 august 2022, 13:45

Mihai Stoica nu și-a iertat adversarii după FCSB – Viking 1-2: “Nu știu cum se zice ‘bulan în norvegiană!”. MM vrea „remontada la retur: “Ca acum 10 ani, la Trnava!”

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica nu și-a iertat adversarii după meciul FCSB – Viking 1-2, din manșa tur a play-off-ului Conference League. Managerul general al vicecampioanei României a postat un mesaj pe rețelele sociale în care i-a „taxat” pe norvegieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a dominat partida de pe Arena Națională în cea mai mare parte, însă tot Viking a fost cea care a obținut victoria după două greșeli în defensiva roș-albaștrilor.

Mihai Stoica nu și-a iertat adversarii după FCSB – Viking 1-2

Oaspeții au tras de timp în multe momente din joc, încercând să taie ritmul și încrederea elevilor lui Nicolae Dică.

Mihai Stoica este de părere că nordicii au avut foarte mare noroc în partida de la București. Oficialul FCSB-ului are mari speranțe că echipa sa poate întoarce soarta calificării în returul de joia viitoare.

MM a făcut trimitere la dubla manșă cu Spartak Trnava, din preliminariile Europa League din sezonul 2012/2013. La vremea respectivă, FCSB pierdea meciul tur tot pe Arenă, cu 1-0, dar reușea să se impună cu 3-0 la retur și să avanseze în turul 3 preliminar al competiției.

Reclamă

FCSB va juca pe un teren sintetic împotriva lui Viking, fără Darius Olaru, suspendat după cartonașul galben încasat în prelungirile meciului tur.

“La 13°C, pe sintetic, fără Olaru, cu 1-2 ăsta mincinos din tur, TREBUIE să ne calificăm, așa cum am făcut-o acum 10 ani la Trnava.

Nu știu cum se zice “bulan” în norvegiană, dar nu poate să-i țină la nesfârșit. Bănuiesc că și ei simt asta”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, un car de nervi la finalul meciului FCSB – Viking 1-2

Mihai Stoica a fost un car de nervi la finalul meciului FCSB – Viking 1-2, din turul play-off-ului UEFA Conference League.

Managerul general al vicecampioanei României s-a dezlănțuit în secundele de final ale partidei și a distrus totul pe drum spre vestiare.

Criza de nervi a oficialului “roș-albaștrilor” a început după ce Darius Olaru a văzut cartonașul galben în prelungiri. Mijlocașul FCSB-ului va fi suspendat la meciul retur, din Norvegia.

Potrivit gsp.ro, MM a început să lovească mai multe obiecte aflate în zona băncii de rezerve. Stoica a aruncat foile pe care le avea în mâna și s-a dus “glonț” către vestiare. Reacția managerului general l-a speriat inclusiv pe Nicolae Dică.

Mihai Stoica n-a mai așteptat finalul partidei pentru a merge să salute galeria alături de antrenorul și jucătorii FCSB-ului. Pe drumul către vestiare, MM și-a vărsat furia și pe copertina tunelului de pe Arena Națională.

Gigi Becali, amendă uriașă pentru Darius Olaru după FCSB – Viking 1-2

Gigi Becali nu stă pe gânduri și îi dă o amendă uriașă lui Darius Olaru după meciul FCSB – Viking, scor 1-2.

Mijlocașul roș-albaștrilor a primit cartonaș galben în minutul 90+5 și va fi suspendat pentru meciul decisiv, de care depinde calificarea în grupele competiției. Patronul lui FCSB a decis să îl dea exemplu pe Olaru și să îl amendeze drastic.

Reclamă

„Am vorbit și eu cu el (n.r. Nicolae Dică) și i-am zis să îi dea 5.000 de euro amendă. Dacă dai o amendă de asta, înțelege toată echipa. Pentru ce să iei galben ca să nu joci?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Și Nicolae Dică a anunțat, la finalul partidei, că este nemulțumit de eroarea făcută de Darius Olaru și că acesta va plăti.

„Am văzut că a luat galben în minutul 95 Olaru, nu este ok ce a făcut, va plăti. Nu ştiu dacă se dădeau amenzi până acum, dar de când am venit eu se dau!”, a mai spus antrenorul lui FCSB.

 

Recomandări
  • Mihai Stoica nu și-a iertat adversarii după FCSB – Viking 1-2
  • Managerul general al vicecampioanei, cu gândul numai la calificare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și