Închide meniul

Mihai Stoica răsuflă uşurat după ce a aflat adversara din Conference League. Stadionul pe care încearcă să se mute FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 12:05

Reclamă
Mihai Stoica răsuflă uşurat după ce a aflat adversara din Conference League. Stadionul pe care încearcă să se mute FCSB

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League

Mihai Stoica, după un meci de pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica răsuflă uşurat după ce a aflat adversara din turul 2 preliminar al Conference League. În urma tragerii la sorţi, FCSB se va duela cu bulgarii de la CSKA 1948. Manşa tur este programată pe 27 iulie, la Sofia, în timp ce returul va avea loc pe 3 august, la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM nu îşi face griji că vicecampioana României ar putea avea probleme în „dubla” cu CSKA 1948 şi se gândeşte deja la meciul din turul următor. Nu îşi explică cum s-ar putea încurca roş-albaştrii la debutul în noul sezon din cupele europene.

Mihai Stoica răsuflă uşurat după ce a aflat adversara din Conference League

„Da, sunt mulțumit de tragere. Nouă UEFA parcă ne alege doar adversari ca să umblăm peste tot în lume după ei. Insulele Feroe cu cine să joace? Să joace cu noi!

Am picat foarte bine, e o deplasare scurtă și e o echipă accesibilă. Nu-i bați pe ăștia din Bulgaria, ce să cauți să joci prin grupele Conference League? Ce pretenții să mai ai?„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB va juca prima partida din noul sezon european de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie luată de Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA în sezonul trecut. Mihai Stoica a anunţat că returul cu CSKA 1948 s-ar putea disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Acolo ar putea avea loc şi meciurile lui FCSBdin startul noii ediţii din Liga 1.

Reclamă

Vrem să jucăm meciul ăsta pe Arcul de Triumf. Meciurile de campionat nu știm când se vor juca, abia pe 27 iunie vom afla. Atunci se trage țintarul și după vom afla unde vom juca. Vrem să jucăm tot pe Arc„, a precizat oficialul lui FCSB.

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat.

CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia. De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Reclamă 4 / 0/3

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Până în 2022, clubul avea o politică aparte, şi se baza doar pe jucători de origine bulgară, fapt care a fost pe placul suporterilor. De asemenea, mare parte dintre fani sunt de fapt fani care o susţineau în trecut pe CSKA Sofia, însă nu au mai fost de acord cu oficialii clubului respectiv.

Celelate echipe româneşte, Sepsi şi CFR Cluj, prezente şi ele în turul al doilea preliminar din Conference League, se vor duela cu CSKA Sofia, respectiv Adana Demirspor.

Valoarea lotului celor de la CSKA 1948 se ridică la peste 16 milioane de euro. Printr-o comparaţie, lotul FCSB-ului valorează peste 34 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător din lotul celor de la CSKA 1948 este Ivaylo Chochev, un mijlocaş bulgar cotat la 2,8 milioane de euro, în timp ce Darius Olaru, cel mai valoros jucător din lotul FCSB-ului este cotat la 5,3 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și