Închide meniul

Mihai Stoica s-a convins înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Noi avem un avantaj!”. Jucătorii care nu prind lotul în Ghencea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2023, 23:48 / Actualizat: 10 august 2023, 9:04

Mihai Stoica s-a convins înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Noi avem un avantaj!. Jucătorii care nu prind lotul în Ghencea

Mihai Stoica s-a convins înainte de FCSB - Nordsjaeland

Mihai Stoica, alături de ultraşii din Peluza Nord / Profimediaimages

Mihai Stoica a analizat-o pe viitoarea adversară din Conference League şi s-a convins înainte de FCSB – Nordsjaelland. Oficialul vicecampioanei României este încrezător că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pot obţine o victorie spectaculoasă în meciul tur din Ghencea. Confruntarea va fi azi, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii FCSB-ului iar din nou cu asalt Stadionul Steaua pentru a-şi încuraja favoriţii. MM e convins că aici poate fi „cheia” unui succes răsunător. Foarte probabil, disputa din turul 3 preliminar al Conference League se va juca cu „casa închisă”.

Mihai Stoica s-a convins înainte de FCSB – Nordsjaelland

22.000 de tichete se vânduseră cu 24 de ore înainte de startul partidei. Celelalte 6.500 vor putea fi achiziţionate la casele de bilete ale stadionului din Ghencea. Mihai Stoica i-a ironizat pe fanii danezi şi e sigur că atmosfera din retur nu le va pune probleme jucătorilor FCSB-ului.

Poți să-i prinzi pe contraatac, aici e un avantaj. Am mai văzut că au probleme pe faze fixe. Essien e în staff, chiar le-am zis jucătorilor că e corpolent. Noi avem un avantaj, și anume suporterii.

I-am văzut în Danemarca, n-au niciun pic de talent la asta, cântau ceva de tipul: ‘viața mi-o împart alături de Voluntari’. Noi ne așteptăm să facem în jur de 200.000 de euro pentru meciul ăsta, iar costul de deplasare în Danemarca va fi de 150.000 de euro„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Oficialul roş-albaştrilor a anunţat şi cine sunt cei doi jucători care cu siguranţă ratează meciul tur cu Nordsjaeland. Alexandru Băluţă şi David Miculescu vor urmări partida din tribună.

Să vedem cine poate să joace din trei în trei zile. Și la Djokovic e la fel, are 33 de ani. Să sperăm că poate și Chiricheș. Ce știm cu certitudine e că Băluță și Miculescu nu vor fi în lot.

Băluță putea fi pe bancă, dar am zis că variante sunt și mai bine să fie 100% la retur. Așa am spus anul trecut când am jucat cu Viking că-i batem la București pentru că nu rezistă la căldură. I-am bătut acolo pe carton, nici nu înțeleg cum îi lasă să joace pe terenurile alea„, a precizat Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

După cum AS.ro a anunțat, Băluță a suferit o întindere intercostală, iar după meciul cu CSKA 1948 Sofia a fost supus și unui RMN, pentru a se stabili cât de gravă este accidentarea. Şi Miculescu s-a „rupt” cu bulgarii.

În schimb, Malcom Edjouma ar urma să revină. Chiar dacă îşi doreşte un transfer la Bari, în Serie B, Charalambous nu îşi doreşte să-l menajeze.

Edjouma va fi in lot. Dacă nu există o ofertă concretă, nu poți să pierzi timp. Dacă jucătorul va avea o ofertă concretă, nu este treaba mea, MM și patronul vor decide. Edjouma se comportă profesionist, își face treaba și asta e tot. Nu ne creează probleme la antrenamente și nu am informații că există o ofertă concretă pentru el”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland

Elias Charalambous are încredere că echipa lui se va califica în play-off-ul Conference League, după dubla cu Nordsjaelland.

Jucătorii sunt în formă bună, au demonstrat-o în ultimele meciuri, în special în ultimul joc. Mâine e un alt joc, unul diferit. Sunt, de fapt, două jocuri, unul care începe mâine şi celălalt de săptămâna viitoare, în Danemarca.

Jucăm cu o echipă bună, au jucători de calitate, atât tineri, cât şi jucători cu experienţă. Am analizat echipa, repet, e o formaţie bună, dar am încredere în băieţii mei, şi noi suntem o echipă bună.

Vom da totul ca să obţinem un rezultat bun înainte de returul din Danemarca.

Reclamă

Obiectivul nostru este să ne calificăm. Pe măsură ce avansezi în Europa, adversarii sunt din ce în ce mai grei. Mâine vom încerca să controlăm jocul.

De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună şi cu siguranţă credem că ne putem califica, acesta este obiectivul”, a declarat Elias Charalambous.

FCSB are victorii pe linie în acest sezon. A câştigat toate cele şase partide.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și