Închide meniul

Mihai Stoica se teme de o dublă manșă cu Nice în play-off-ul Conference League: “Nu sunt locuri la hotel!”. Ce adversară își dorește: “Acolo vreau!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 august 2022, 8:27 / Actualizat: 2 august 2022, 10:07

Mihai Stoica se teme de o dublă manșă cu Nice în play-off-ul Conference League: “Nu sunt locuri la hotel!”. Ce adversară își dorește: “Acolo vreau!”

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit ce adversară își dorește pentru FCSB în play-off-ul Conference League. Mai întâi, vicecampioana României trebuie să treacă de Dunajska Streda în turul 3 preliminar. Partida dur, din Slovacia, se va disputa mâine, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY, precum și LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM are mari speranțe că formația “roș-albastră” va trece de Dunajska și deja se gândește la posibila adversară din play-off. Tragerea la sorți de la Nyon va avea loc astăzi, de la ora 14:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit ce adversară își dorește pentru FCSB în play-off-ul Conference League

FCSB visează să ajungă în grupele Conference League. Dacă va trece de Dunajska, echipa patronată de Gigi Becali va putea da peste una dintre următoarele formații:

Mihai Stoica a analizat posibilele adversare și s-a decis:

„Vreau în Norvegia, cu Viking. Sau cu Sligo Rovers. La Konyaspor avem un spion, pe Guilherme”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

Guilherme Sityá, aflat în prezent la Konyaspor, a jucat la FCSB în perioada februarie 2015 – ianuarie 2016.

În același timp, MM se gândește cu groază la o posibilă dublă manșă împotriva lui Nice, echipă pentru care joacă și Rareș Ilie:

“E frumos pe Coasta de Azur, dar e scump. Dacă ne calificăm mai departe sper să nu mergem la Nice, că nu sunt locuri la hotel”, a mai declarat Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Tot pe locul 3 a încheiat și Sligo Rovers, însă în campionatul Irlandei. Sligo are o valoare mult mai mică a lotului decât viitoarea adversară – 2,69 milioane de euro.

Tavi Popescu l-a fermecat complet pe Mihai Stoica în meciul FCSB – FCU Craiova 1-1

Tavi Popescu l-a fermecat complet pe Mihai Stoica cu o acțiune superbă reușită în meciul FCSB – FCU Craiova 1-1, din etapa a 3-a din Liga 1. Managerul general de la FCSB a vorbit la superlativ despre „perla” de 19 ani a vicecampioanei României.

Tavi Popescu a jucat 67 de minute în duelul „de foc” de pe Arena Națională. Chiar dacă nu a reușit să marcheze, tânărul atacant de bandă a fost foarte activ și a încercat să destabilizeze defensiva oltenilor.

A existat o anumită fază care l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului a dezvăluit că nu a mai văzut o astfel de acțiune a unui jucător din România „în ultimii 20 de ani”:

„N-am văzut niciun jucător în ultimii 20 de ani care să facă ce a făcut Tavi aseară într-o aglomerație mare de jucători. A ajuns în careu, la câțiva metri de poartă, după ce a trecut incredibil de adversarii lui.

A fost oprit când a șutat cineva în el. Numai un geniu putea să reușească asta! A mai avut una, o simulare de șut și pasă pentru Coman. Face niște chestii pe care nu le face niciun jucător normal. Și la antrenamente se descurcă excelent”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Mihai Stoica se teme de o dublă manșă cu Nice în play-off-ul Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și