Închide meniul

Tavi Popescu l-a fermecat complet pe Mihai Stoica: „N-am văzut așa ceva în ultimii 20 de ani!”. Faza care l-a marcat pe managerul FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 23:32

Reclamă
Tavi Popescu l-a fermecat complet pe Mihai Stoica: „N-am văzut așa ceva în ultimii 20 de ani!. Faza care l-a marcat pe managerul FCSB

Mihai Stoica, total impresionat de Tavi Popescu

Mihai Stoica, total impresionat de Tavi Popescu / Colaj Hepta

Tavi Popescu l-a fermecat complet pe Mihai Stoica cu o acțiune superbă reușită în meciul FCSB – FCU Craiova 1-1, din etapa a 3-a din Liga 1. Managerul general de la FCSB a vorbit la superlativ despre „perla” de 19 ani a vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a jucat 67 de minute în duelul „de foc” de pe Arena Națională. Chiar dacă nu a reușit să marcheze, tânărul atacant de bandă a fost foarte activ și a încercat să destabilizeze defensiva oltenilor.

Tavi Popescu l-a fermecat complet pe Mihai Stoica în meciul FCSB – FCU Craiova 1-1

A existat o anumită fază care l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului a dezvăluit că nu a mai văzut o astfel de acțiune a unui jucător din România „în ultimii 20 de ani”:

„N-am văzut niciun jucător în ultimii 20 de ani care să facă ce a făcut Tavi aseară într-o aglomerație mare de jucători. A ajuns în careu, la câțiva metri de poartă, după ce a trecut incredibil de adversarii lui.

A fost oprit când a șutat cineva în el. Numai un geniu putea să reușească asta! A mai avut una, o simulare de șut și pasă pentru Coman. Face niște chestii pe care nu le face niciun jucător normal. Și la antrenamente se descurcă excelent”, a spus Mihai Stoica, pentru OrangeSport.

Reclamă

Pentru Tavi Popescu și colegii de la FCSB urmează turul cu Dunajska, din turul 3 preliminar al Conference League.

Nicolae Dică a răbufnit după FCSB – FC U Craiova 1-1: „Asta crezi tu!”

Nicolae Dică a răbufnit după FCSB – FC U Craiova 1-1. Antrenorul vicecampioaneiâ le-a luat apărarea jucătorilor săi, lăudând în același timp calitatea rivalelor din Liga 1 care, chiar dacă nu se luptă pentru titlu, pot pune mari probleme celorlalte formații.

„(N.r. – Înfrângere cu Rapid și egal cu FCU Craiova, două echipe care nu se află în lupta pentru titlu) Asta crezi tu că nu se află în lupta la titlu. Rapid și Craiova sunt două echipe foarte bune. Sunt două echipe care vor pune probleme tuturor adversarilor din campionat. Dar dacă nu s-au înscris, trebuie să piardă neapărat meciurile cu CFR, cu noi, cu CSU Craiova? Sunt două echipe foarte bune, care au făcut investiții.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB în a doua repriză a reușit să domine un adversar care a avut la dispoziție o săptămână să pregătească un meci. Noi am avut doar 3 zile. Nimeni n-a pus presiune pe FCU Craiova în acest campionat cum am reușit noi! Craiova a avut cu 200 de pase mai puțin decât în celelalte meciuri.”, a declarat Dică, după FCSB – FC U Craiova 1948.

Dică a vorbit și despre jocul FCSB-ului din meciul cu oltenii. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a lăudat prestația echipei sale din repriza a doua.

„Dicanio” a explicat și cum a ajuns la decizia de a-l înlocui pe Rachid Bouhenna cu Joonas Tamm, la pauză:

„O primă repriză nu foarte bună, în care nu am reușit să ne închidem foarte bine pe faza defensivă. Pe faza ofensivă am avut momente în joc în care ne-am dus sus în pressing. Dar am avut probleme în defensivă în prima repriză, prin Bauza, în zona centrală. Nu am avut posesia pe care mi-o doresc eu, nu am reușit să punem presiune pe adversar și să ne creăm ocazii.

Dar după pauză am ieșit mai bine, am avut mai multe ocazii, am avut posesie. Păcat că a venit acel penalty. Vreau ca echipa mea să arate ca în ultimele 15 minute ale meciului de astăzi, când am pus presiune pe ei. Am arătat ca o echipă care poate să joace din 3 în 3 zile.

(N.r. – Despre penalty-ul făcut de Dawa) Se întâmplă la fotbal, nu am văzut foarte bine faza de pe teren. Am înțeles că l-a călcat, dar nu mai contează, e tardiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și