Închide meniul

Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala: „Am spus o prostie! Dacă nu, mă apucam de pariuri și deveneam milionar!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 8:51

Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala: „Am spus o prostie! Dacă nu, mă apucam de pariuri și deveneam milionar!

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala. Managerul general de la FCSB era convins că Silkeborg o va învinge categoric și pe Anderlecht, în grupele Conference League. Vicecampioana României a fost umilită de nordici de două ori, cu 0-5, iar MM se aștepta ca scenariul să se repete și în partida cu Anderlecht, din ultima rundă a grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situația a fost însă cu totul diferită. Anderlecht a trecut cu 2-0 de Silkeborg, în deplasare, și a încheiat grupa pe locul 2, urmând să joace în play-off-ul Conference League. De cealaltă parte, Silkeborg a rămas doar cu victoriile răsunătoare în fața FCSB-ului, ratând primele două poziții din grupă.

Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala: „Am spus o prostie!”

Mihai Stoica a dezvăluit că își asumă anunțul mult prea încrezător făcut înaintea meciului dintre Silkeborg și Anderlecht. MM a avut o reacție spumoasă când a vorbit despre eroarea comisă.

„Am zis ceva şi e o mare prostie. Am zis că îi va demola Silkeborg şi pe Anderlecht. Îmi asum, fotbalul lor s-a terminat cu noi. Cu egal mergeau mai departe.

Uneori te mai înşală o partidă şi ai impresia că vezi în viitor. Dacă nu, mă lăsam şi mă apucam de pariuri şi deveneam milionar. Da, am spus o prostie”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă

MM l-a criticat pe Alexandru Pantea

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Pantea după meciul FCSB – West Ham 0-3, ultimul pentru roș-albaștri în actuala ediție a Conference League.

MM a dezvăluit că, la pauza partidei de pe Arena Națională, Pantea era preocupat să se plângă de arbitraj, în loc să se concentreze la joc.

Uite, Pantea la pauză spunea: <<Domnul MM, dar ați văzut reluarea? E ofsaid?>>. I-am zis: <<Băi, da, dar nu asta contează. Hai să mergem peste ei>>. Are 19 ani, experiență internațională la nivel de sub 19 și în două meciuri amicale la nivel de sub 20. Când dai de Lanzini sau Fornals, îți cam dai seama că nu ești la nivelul lui”, a spus Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

13 meciuri a adunat Alexandru Pantea pentru FCSB în toate competițiile, reușind să ofere două assist-uri. Cota sa pe transfermarkt.com este de 350.000 de euro.

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea: „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”. MM e sigur că „Bursucul” nu poate să colaboreze vreodată cu Gigi Becali.

Deși e de părere că Dan Petrescu ar trebui să ajungă într-o bună zi și la FCSB, Mihai Stoica e convins că acest scenariu nu este unul realizabil.

„Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană, după ce a reuşit să o învingă pe Ballkani în meciul decisiv. Clujenii s-au impus la limită, scor 1-0, şi au încheiat grupa de Conference League pe locul secund.

De cealaltă parte, FCSB a părăsit competiția după ce a adunat doar două puncte în grupa cu FCSB, Anderlecht și Silkeborg.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și