Închide meniul

Mihai Stoica, atac dur la o „perlă” de la FCSB: „Când dai de Fornals, vezi că nu ești la nivelul lui!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 8:21

Mihai Stoica, atac dur la o „perlă de la FCSB: „Când dai de Fornals, vezi că nu ești la nivelul lui!”

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

  • Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Pantea
  • Ce a spus MM

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Pantea după meciul FCSB – West Ham 0-3, ultimul pentru roș-albaștri în actuala ediție a Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a dezvăluit că, la pauza partidei de pe Arena Națională, Pantea era preocupat să se plângă de arbitraj, în loc să se concentreze la joc.

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Pantea

Uite, Pantea la pauză spunea: <<Domnul MM, dar ați văzut reluarea? E ofsaid?>>. I-am zis: <<Băi, da, dar nu asta contează. Hai să mergem peste ei>>. Are 19 ani, experiență internațională la nivel de sub 19 și în două meciuri amicale la nivel de sub 20. Când dai de Lanzini sau Fornals, îți cam dai seama că nu ești la nivelul lui”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

13 meciuri a adunat Alexandru Pantea pentru FCSB în toate competițiile, reușind să ofere două assist-uri. Cota sa pe transfermarkt.com este de 350.000 de euro.

Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB

Managerul general de la FCSB a precizat că, la ora actuală, pe Gigi Becali îl interesează mai mult decât orice ca echipa să aibă posesia mingii în mod categoric. Prin urmare, finanțatorul vicecampioanei vrea să aducă pe bancă un antrenor care să transforme echipa într-o „mașinărie” de pase.

Reclamă

„Gigi, când a venit Zenga, nu era mulțumit. Făceam rezultate, dar nu era mulțumit. Știu ce spun! Noi jucam simplu atunci. D-aia a și plecat. Gigi are o chestie. El zice: ‘posesie, posesie, posesie!’, dar la ce mod? Adică, atunci când e mingea la mine, nu am probleme.

Gigi vrea altceva. Dacă ești în avantaj, să nu faci ce facem noi. Noi ne speriem. Ne-am speriat și la Petrolul, și cu Piteștiul, tot timpul am avut probleme. Anul trecut nu aveam problemele astea. Gigi vrea să rămână mingea la tine după ce ai marcat”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea: „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”

Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc la întrebarea „Va ajunge Dan Petrescu la FCSB?”. MM e sigur că „Bursucul” nu poate să colaboreze vreodată cu Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Deși e de părere că Dan Petrescu ar trebui să ajungă într-o bună zi și la FCSB, Mihai Stoica e convins că acest scenariu nu este unul realizabil.

„Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană, după ce a reuşit să o învingă pe Ballkani în meciul decisiv. Clujenii s-au impus la limită, scor 1-0, şi au încheiat grupa de Conference League pe locul secund.

De cealaltă parte, FCSB a părăsit competiția după ce a adunat doar două puncte în grupa cu FCSB, Anderlecht și Silkeborg.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu