Închide meniul

Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înainte de Saburtalo – FCSB: „Ne mai reproșăm noi chestii…”. Fotografia postată

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 18:25

Reclamă
Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înainte de Saburtalo – FCSB: „Ne mai reproșăm noi chestii…. Fotografia postată

Mihai Stoica a anunţat transferul lui Florin Tănase

Colaj Hepta

Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înaintea meciului Saburtalo – FCSB, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Managerul general al vicecampioanei a postat o fotografie alături de căpitanul echipei, chiar pe gazonul stadionului din Tbilisi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Florin Tănase după ce atacantul FCSB-ului a criticat deciziile luate de conducerea clubului, la nivelul lotului.

Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înainte de Saburtalo – FCSB

Supărarea celor doi a trecut însă repede, iar înaintea manșei tur cu FC Saburtalo Tbilisi au făcut pace.

„Ne mai reproșăm noi chestii, dar ne mai și împăcăm”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Florin Tănase a răbufnit după remiza obținută de FCSB în fața lui U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din Superliga:

Reclamă
Reclamă 4

„Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: <Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”=>. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!”, a spus Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Florin Tănase

Declarația căpitanului „roș-albaștrilor” l-a înfuriat teribil pe Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB i-a transmis lui Tănase că este liber să plece

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește… Asta e foarte grav!

Reclamă

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club? Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului.

O să îl întreb eu mâine. Care lume a zis că FCSB are cel mai bun lot? Toți au zis că CFR are cel mai bun lot, că au dubluri, tripluri pe post! El are 30.000 de euro salariu ca să dea goluri și să alerge. A inventat o polemică. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. A vorbit la nervi acum. Dacă iau tot culoarul birourilor și strâng salariile nu ajung la salariul lui. De unde să inventezi asta? Toate-s invenții! Nimeni nu a spus asta. A spus-o el!

Ne-am făcut de râs contra lui Ispas și Florin Ilie, oameni care au jucat toată viața la Liga 2. Hai să vorbim concret, nu prostii. Care copii l-au încurcat? Să îi amintesc câte meciuri au câștigat anul trecut Ianis Stoica și Octavian Popescu? Să se facă patron de echipă și să aducă antrenori și jucători după gustul lui.

Înțeleg că a fost mereu interes pentru el. Poate cineva să îi achite clauza, 3 milioane de euro. Drum bun și succes!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China

Gigi Becali a confirmat transferul lui Florin Tănase în China.

În urma vânzării căpitanului, FCSB va încasa 3 milioane de euro. Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro.

”Cred că o să plece, nu știu. În 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Când e, e ca și gata. Acum spun că 90%, dar 10% nu se știe”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Potrivit gsp.ro, viitoarea echipă a lui Florin Tănase este Shanghai Port.

În afară de oferta din China, Florin Tănase a fost dorit și de Ferencvaros, însă mutarea a picat. Campioana Ungariei a oferit două milioane de euro pentru golgheterul României, dar s-a lovit de refuzul lui Becali.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și