Închide meniul

Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui Nicolae Dică: „Am trăit şi eu asta la Steaua” + Laude pentru Dan Petrescu: „E bun contabil”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2022, 9:22

Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui Nicolae Dică: „Am trăit şi eu asta la Steaua + Laude pentru Dan Petrescu: „E bun contabil

Mihai Stoichiţă, reacţie imediată după acuzele aduse de Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui Nicolae Dică, după Silkeborg – FCSB 5-0. Directorul tehnic de la FRF susţine că a fost şi el pus în situaţia în care a fost nevoit să prioritizeze campionatul, în detrimentul competiţiei europene în care era angrenată echipa la momentul respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a analizat şi victoria colosală a celor de la CFR Cluj, pe terenul Slaviei Praga, şi îi aduce laude lui Dan Petrescu.

Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui Nicolae Dică

Mihai Stoichiţă a declarat că FCSB şi-a asumat rezultat dezastruos cu Silkeborg, în momentul în care a decis să lase acasă titularii de bază. Totodată, directorul tehnic de la FRF îi înţelege situaţia lui Nicolae Dică, rememorând un moment în care a fost şi el în aceeaşi conjunctură cu cea a tehnicianului roş-albatştrilor.

„FCSB și-a asumat ce a făcut înainte de meci. Au și spus, probabil pentru ei, prioritar e campionatul. Am trăit și eu o chestie d-asta, pe vremuri, la FCSB, când era Steaua. Tot așa, am lăsat pe planul doi competiția europeană. Cu Sheriff, Twente, Fenerbahce, în 2009/2010, în al doilea mandat în care am fost la Steaua. Ei și-au asumat treaba asta, probabil doresc foarte mult în plan intern”, a declarat Mihai Stoichiţă.

De cealaltă parte, în privinţa celor de la CFR Cluj, Mihai Stoichiţă are doar cuvinte de laudă. Campioana României se află la egalitate cu toate celelalte echipe din grupă, având şanse la calificarea în primăvara europeană.

Reclamă

„La Cluj, în schimb, situația e cu totul alta. Dan Petrescu a întors toată presiunea care se punea pe el. Are șanse la calificare în primăvara? Ăsta e cel mai important lucru. Și-a făcut bine calculele, e bun contabil”, a mai spus Mihai Stoihciţă.

Mihai Stoichiță vrea Ungaria în grupa României, în preliminariile Euro 2024

Mihai Stoichiță vrea Ungaria în grupa României, în preliminariile Euro 2024. Directorul tehnic al FRF are mare încredere că naționala lui Edi Iordănescu s-ar bate de la egal la egal cu maghiarii, chiar dacă vecinii noștri au avut evoluții extraordinare în ultima vreme.

Chiar dacă rezultatele recente ale ungurilor sunt fabuloase, Mihai Stoichiță este convins că naționala României le-ar ține piept cu brio.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. – Cu ce speranțe la această tragere?) Cu speranța calificării. Să dea Dumnezeu să cădem bine. Ce înseamnă bine nu îmi mai dau seama. N-am preferințe, nu fac calcule. Trebuie să ne uităm mai mult la echipa noastră. (Ce obiectiv are Edi Iordănescu?) Calificarea. Calificarea clar este un obiectiv. E normal să fie așa.

(N.r. – Româniia vor să picăm cu Ungaria) N-ar fi rău cu Ungaria. Eu zic c-ar fi bine cu Ungaria. E vorba numai de motivație. Nu cred că e mare diferență între noi și unguri, chiar dacă ei, în ultima vreme, au avut performanțe mai bune decât noi. Fotbalistic vorbind, nu cred că e o așa mare diferență între noi și unguri.

Eu sper ca restartul să fi fost ultimele două meciuri, cu Finlanda și Bosnia, și de acum încolo să fie o normalitate. Restartul a avut loc. Câte restarturi să dăm? Am văzut că putem, ne-am demonstrat nouă înșine că putem. Atunci nu trebuie să-ți lipsească încrederea în viitor”, a spus Mihai Stoichiță.

Recomandări
  • Mihai Stoichiţă sare în apărarea lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și