Închide meniul

Mircea Lucescu merge în Grecia, pentru a-și susține fiul: „E fantastic ce a reușit Răzvan”

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 11:25

Reclamă
Mircea Lucescu merge în Grecia, pentru a-și susține fiul: E fantastic ce a reușit Răzvan”

Mircea Lucescu nu are niciun dubiu şi e convins că Radu Drăguşin va face faţă la Tottenham

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu merge în Grecia, pentru a-și susține fiul. „Il Luce” va fi alături de fiul său, Răzvan, la ultimul meci al celor de la PAOK din grupele UEFA Conference League. Antrenorul român a reușit o performanță remarcabilă alături de echipa elenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu și-a câștigat grupa din Conference League, din care mai fac parte și Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK Helsinki. Indiferent de rezultatul meciurilor din această etapă, situația calificării din Grupa G nu se va mai schimba.

Mircea Lucescu merge în Grecia, pentru a-și susține fiul. Mesajul lui „Il Luce”

Mircea Lucescu va merge în Grecia, acolo unde va fi pe stadion la ultimul meci al celor de la PAOK, din grupele Conference League, cu HJK Helsinki. Partida este programată joi seară, de la ora 19:45.

Înainte de această plecare, de pe aeroportul din Otopeni, Mircea Lucescu a vorbit despre performanța remarcabilă a fiului său, care le-a „luat fața” celor de la Frankfurt, echipă care a câștigat trofeul UEFA Europa League în sezonul 2021/2022.

„Fantastic ce a reușit Răzvan. Nu atât calificarea cât faptul că a reușit niște rezultate senzaționale pe parcursul acestei competiții, mai ales cele două victorii împotriva lui Eintracht Frankfurt. Acum un an și jumătate, Eintracht Frankfurt a câștigat Europa League, iar acum a bătut Bayern Munchen cu 5-1.

Reclamă

Rezultatul din această grupă a făcut să fie extraordinar de important, apreciat în toată lumea fotbalului european. Fiind în ultimul meci din grupă, mă duc să-l văd, fără fotbal fiind greu să trăiești”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ro.

Mircea Lucescu, dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo ajuns în pragul disperării

Mircea Lucescu a avut un dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo, ajuns în pragul disperării. „Il Luce” a fost prezent pe stadionul Arcul de Triumf, în meciul pierdut de „câini” cu U Cluj, scor 0-1, în etapa a 19-a a Ligii 1.

”De ce nu ne ajuți nea Mircea? Vino și ajută-ne că mai mult nu putem!”, i-a strigat un fan celui mai titrat antrenor român.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţie lui „Il Luce” a venit imediat: „Ce să fac eu? Crezi că pot să joc eu„. Suporterul a continuat dialogul: „Dă-ne un ajutor, dă-ne ceva, nea Mircea, dă-ne ceva!”

De asemenea, Lucescu a vorbit și despre duelul respectiv:

Dinamo ar fi meritat să câștige, i-am văzut doritori de a câștiga acest meci. Au început cu o greșeală și s-a marcat golul, pe urmă nu au avut capacitatea să egaleze.

Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil și cred că le-ar fi dat mai multă încredere și motivație. Au luptat, s-au bătut și au jucat cât au putut. Pe semne că ăsta este nivelul.

E cel mai bun meci pe care l-am văzut eu de la Dinamo anul ăsta. S-au precipitat, se vede că sunt sub presiunea rezultatului. Ocaziile de gol au fost senzaționale, dar asta e. OK, speranța moare ultima și sperăm că jocurile vor fi altele.

Este un blocaj psihic, nu se poate. Sunt niște jucători cu experiență”, a declarat Mircea Lucescu la ieşirea de pe stadion, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și