Închide meniul

„Ajută-ne, că nu mai putem. Dă-ne ceva!” Mircea Lucescu, dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo ajuns în pragul disperării

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2023, 0:00

Reclamă
„Ajută-ne, că nu mai putem. Dă-ne ceva! Mircea Lucescu, dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo ajuns în pragul disperării

Ce răspuns i-a dat Mircea Lucescu fanului care i-a cerut să revină la Dinamo şi să salveze echipa de la retrogradare

Mircea Lucescu, după Dinamo - U Cluj 0-1 / Colaj AS.ro

Mircea Lucescu a avut un dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo, ajuns în pragul disperării. „Il Luce” a fost prezent pe stadionul Arcul de Triumf, în meciul pierdut de „câini” cu U Cluj, scor 0-1, în etapa a 19-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul care a scris istorie la Dinamo a oferit primele declaraţii după ce Dinamo a ajuns la 13 meciuri la rând fără victorie în campionat.

Mircea Lucescu, dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo

Dinamo ar fi meritat să câștige, i-am văzut doritori de a câștiga acest meci. Au început cu o greșeală și s-a marcat golul, pe urmă nu au avut capacitatea să egaleze.

Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil și cred că le-ar fi dat mai multă încredere și motivație. Au luptat, s-au bătut și au jucat cât au putut. Pe semne că ăsta este nivelul.

E cel mai bun meci pe care l-am văzut eu de la Dinamo anul ăsta. S-au precipitat, se vede că sunt sub presiunea rezultatului. Ocaziile de gol au fost senzaționale, dar asta e. OK, speranța moare ultima și sperăm că jocurile vor fi altele.

Reclamă

Este un blocaj psihic, nu se poate. Sunt niște jucători cu experiență”, a declarat Mircea Lucescu la ieşirea de pe stadion, potrivit digisport.ro.

Un fan al lui Dinamo i-a cerut lui Mircea Lucescu să vină de urgenţă la echipă, pentru a o salva de la retrogradare. A avut loc un dialog emoţionant.

De ce nu ne ajuți nea Mircea? Vino și ajută-ne că mai mult nu putem!”, i-a strigat un fan celui mai titrat antrenor român.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţie lui „Il Luce” a venit imediat: „Ce să fac eu? Crezi că pot să joc eu„. Suporterul a continuat dialogul: „Dă-ne un ajutor, dă-ne ceva, nea Mircea, dă-ne ceva!

Dan Nistor, discurs sincer după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo

Dan Nistor a avut un discurs sincer, după ce a marcat golul victoriei. Fostul mijlocaş al „câinilor” regretă situaţia în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare şi susţine că alb-roşii au nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare.

Nistor susţine că suporterii lui Dinamo nu merită să traverseze această situaţie, fiind de părere că formaţia din Ştefan cel Mare merită să primească mai mult respect.

Am avut noroc. Importante sunt cele trei puncte. Suntem bucuroşi că putem să facem această bucurie suporterilor, dar e drum lung. Mai avem două meciuri foarte importante. Din respect pentru aceşti minunţai suporteri, nu merită ce li se întâmplă. Clubul acesta merită mai mult respect din partea tuturor.

Mi-au apreciat gestul suporterii, m-au aplaudat. Am dat tricoul unui suporter. Nu pot să-mi dau cu părerea. Probabil de o minune au nevoie, meciurile trec, puncte nu fac, greu vor ieşi de acolo de unde sunt”, a declarat Dan Nistor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și