Închide meniul

Mircea Lucescu, moment de magie în preliminariile Ligii Campionilor. Preluare perfectă cu călcâiul a antrenorului român

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 23:35

Mircea Lucescu, moment de magie în preliminariile Ligii Campionilor. Preluare perfectă cu călcâiul a antrenorului român

Mircea Lucescu, preluare fabuloasă în Sturm Graz - Dinamo Kiev

Captură Pro Arena

Mircea Lucescu, moment de magie în preliminariile Ligii Campionilor. Antrenorul român de 77 de ani de la Dinamo Kiev a oferit faza serii în preliminariile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 33 al primei reprize a returului cu Sturm Graz, Mircea Lucescu a oferit un moment magic care ne-a adus aminte că a fost şi un mare jucător.

Mircea Lucescu, moment de magie în preliminariile Ligii Campionilor

În minutul 33 al meciului dintre Sturm Graz şi Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a oferit un moment de clasă mondială. Deşi are 77 de ani, Mircea Lucescu are în continuare reflexele unui fotbalist de clasă. Antrenorul român a făcut o preluare perfectă cu călcâiul.

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Mesajul lui Igor Surkis: Eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului

Mircea Lucescu a împlinit pe 29 iulie 77 de ani, ocazie cu care patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, i-a transmis felicitări, printr-o scrisoare publicată pe site-ul grupării, în care menţionează că tehnicianul este “un adevărat mentor în lumea fotbalului”.

“Dragă Mircea,

Reclamă

În această zi festivă, te rog să primeşti felicitările mele personale şi pe cele din partea întregii familii Dinamo!

Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor.

În fiecare zi jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară.

Reclamă 4 / 0/3

În această zi festivă, permite-mi să îţi urez un cer liniştit, sănătate, ani lungi în fotbal şi, bineînţeles, noi victorii şi titluri la conducerea Dinamo Kiev”, este scrisoarea semnată de Surkis.

Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istorie

Mircea Lucescu pregăteşte Dinamo Kiev din iulie 2020. El a câştigat cu Dinamo Kiev Supercupa Ucrainei în 2020, campionatul şi Cupa Ucrainei în 2021.

Mircea Lucescu este al doilea cel mai titrat antrenor din istorie, cu 35 de trofee adjudecate. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră. Pep Guardiola încheie podiumul, cu 32 de trofee.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, moment de magie în preliminariile Ligii Campionilor
  • Preluare perfectă a antrenorului român de 77 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
Vezi toate știrile
Citește și