Închide meniul

Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume! E la doar trei trofee distanţă de Mircea Lucescu, după ce a câştigat titlul cu Manchester City

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2022, 21:06

Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume! E la doar trei trofee distanţă de Mircea Lucescu, după ce a câştigat titlul cu Manchester City

Pep Guardiola se află pe podiumul celor mai buni antrenori din istorie

Pep Guardiola, bucurie după ce Manchester City a câştigat titlul / Profimedia

  • Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Pep Guardiola (51 ani) este pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume după ce a cucerit titlul cu Manchester City. Antrenorul a adus un nou trofeu de campioană pe Etihad cu două mutări de geniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola a făcut-o campioană pe Manchester City pentru al doilea sezon consecutiv. Echipa sa s-a luptat cu rivala Liverpool până în ultima etapă.

Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume

Marele antrenor a adus al optulea titlu din istoria lui Manchester City şi a ajuns la 32 de trofee în carieră. Este pe locul 3 în clasamentul celor mai titraţi antrenori din lume. Ibericul a ajuns la această performanţă în doar 13 ani de carieră.

Reclamă

Mircea Lucescu (76 ani) este pe poziţia secundă, cu 35 de trofee în 41 de ani de antrenorat. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră.

Reclamă

Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu

Manchester City e campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu. „Cetăţenii” au marcat trei goluri în 6 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2 de Aston Villa.

Manchester City a tremurat serios în lupta la titlu cu Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul.

Matty Cash a deschis scorul pe Etihad, în minutul 37, iar fanii „cormoranilor” au început „petrecerea”. Echipa lor avea 1-1 cu Wolves, iar un gol o urca pe Liverpool pe primul loc în clasamentul live. În minutul 69, Coutinho a dus scorul la 2-0, iar Manchester City era făcută K.O. Totuşi, Pep Guardiola a avut două mutări de geniu care i-a adus titlul echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Ilkay Gundogan, introdus în minutul 69, a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rodri a marcat şi el din pasa lui Oleksandr Zinchenko. Ucraineanul a fost introdus de Guardiola în minutul 46!

Manchester City a câştigat al optulea titlu din istorie. Patru dintre acestea au venit în ultimele cinci sezoane.

Mircea Lucescu: „Sunt pe locul al doilea, după Alex Ferguson, la numărul de trofee câştigate!”

Mircea Lucescu e gata să o lase pe Dinamo Kiev şi să antreneze în Bundesliga. În vârstă de 76 de ani, marele antrenor român se declară fanul fotbalului din Germania. Arenele pline la fiecare meci l-au cucerit pe „Il Luce”.

De-a lungul carierei sale, Mircea Lucescu a antrenat doar într-un singur campionat de top al Europei: Serie A. Acolo, „Il Luce” le-a pregătit pe Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter Milano, actuala camioană a Italiei.

„Un antrenor din Europa de Est are dificultăţi în a obţine un contract în Germania. Dar ar fi interesant pentru mine să ajungă în Bundesliga, unde fotbalul e spectaculos. Sunt stadioane pline şi o atmosferă fantastică.

Sunt pe locul al doilea după Ferguson la numărul de trofee. Oamenii spun că nu sunt importante pentru că le-am cucerit în Europa de Est, dar cluburile din Vest participă în competiţii diferite. Înainte de 1990, Estul se lupta cu Vestul. Dar au intervenit banii, care primează în Champions League”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”