Închide meniul

Mirel Rădoi, anunț răsunător înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: „E cel mai important moment al clubului!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 august 2022, 19:50

Mirel Rădoi, anunț răsunător înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: „E cel mai important moment al clubului!

Mirel Rădoi le va susţine pe CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Mirel Rădoi, la antrenamentul Universităţii Craiova/ Facebook Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a făcut un anunț ferm înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova, din manșa retur a play-off-ului UEFA Conference League. Antrenorul oltenilor spune că meciul din Israel reprezintă „cel mai important moment din istoria clubului” din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova „vânează” calificarea în grupele Conference League. În partida tur cu Hapoel Beer Sheva, de la Severin, oltenii au obținut o remiză, scor 1-1.

Mirel Rădoi, anunț clar înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi își dorește cu orice preț calificarea în grupe, indiferent dacă oltenii vor câștiga în 90 de minute sau se vor impune la loviturile de departajare.

Tehnicianul formației din Bănie a vorbit și despre absența lui Paul Papp. Experimentatul fundaș al oltenilor a fost eliminat la pauza meciului tur, după ce a împins un adversar pe tunelul de la vestiare.

„Trebuie să ne întoarcem calificați, vedem dacă facem ‘remontada’ sau nu. Dacă vor fi prelungiri, penalty-uri, noi trebuie să ne calificăm, mai puțin contează cum. Avem pregătite și soluțiile astea (n.r. – pentru loviturile de departajare), dar cel mai bine ar fi să ne calificăm în 90 de minute, să nu facem risipă de energie.

Reclamă

De atâția zeci de ani ne zbatem să intrăm în grupele europene, este cel mai important moment al clubului. Important e ce am pregătit ca să putem fi siguri de calificare.

(N.r. – Despre absența lui Paul Papp) E lipsa unui jucător destul de important pentru noi prin experiența lui, dar găsim soluții la nivel de lot și sunt convins că cine va intra în locul lui va juca la fel de bine, dacă nu chiar mai bine”, a spus Mirel Rădoi, înaintea meciului din Israel.

Universitatea Craiova îl va prezenta pe brazilianul Jefferson

Universitatea Craiova e aproape să-l transfere pe mijlocașul brazilian Jefferson Nogueira Junior (28 de ani). Acesta va semna cu echipa lui Mirel Rădoi pentru următoarele trei sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Conform fanatik.ro, Jefferson a ajuns deja în România și a efectuat vizita medicală la Universitatea Craiova. Brazilianul urmează să fie prezentat oficial în următoarele zile.

Jefferson a jucat ultima dată pentru Moreirense, echipă retrogradată în eșalonul secund din Portugalia. A adunat 23 de apariții în stagiunea precedentă, reușind două goluri, ambele într-un meci cu Gil Vicente.

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Figueirense, Fortaleza și Gaziantep, unde a fost antrenat de Marius Șumudică.

Un milion de euro este cota lui Jefferson. Postul său de bază este cel de mijlocaș central, însă poate evolua și în fața apărării sau în banda dreaptă, la nevoie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și