Închide meniul

Mirel Rădoi, înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp: „Sunt foarte supărat!”. Amenda usturătoare pe care i-o va da antrenorul Universității Craiova

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 23:33

Mirel Rădoi, înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp: „Sunt foarte supărat!. Amenda usturătoare pe care i-o va da antrenorul Universității Craiova

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Mirel Rădoi a fost înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp din meciul Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul oltenilor a fost eliminat la pauza partidei de la Severin, după un gest necontrolat făcut pe tunelul care duce spre vestiare.

Mirel Rădoi, înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp: „Sunt foarte supărat!”

Papp a lovit un adversar pe tunel, iar arbitrul central i-a arătat direct cartonașul roșu. Luat complet prin surprindere de gestul lui Paul Papp, Mirel Rădoi a spus că tactica sa a fost dată peste cap și, drept urmare, a fost nevoit să îl „sacrifice” pe Elvir Koljic. În locul atacantului bosniac a fost introdus Ivan Martic.

Rădoi a fost un car de nervi la finalul meciului și l-a certat la scenă deschisă pe Paul Papp. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că va pregăti o amendă usturătoare pentru fundașul de 32 de ani.

„Mă așteptam să fie un meci extrem de disputat, dar nu cu astfel de evenimente. Au fost lucruri neașteptate. O primă repriză foarte bună, am avut foarte mult ghinion. Trebuia să deschidem scorul. A venit acea nebunie a lui Paul, pot să spun. A trebuit să cedăm teren adversarului, ne-am văzut conduși. Mă bucură atitudinea lor după golul primit, au încercat să joace la fel, chiar și fără foarte multe resurse fizice și am profitat de spații.

Reclamă

Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10. A trebuit să renunțăm la Elvir ca să putem să-l avem pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile cu viteza lui Ivan. I-am spus lui Elvir că îmi pare rău, dar trebuie să iau acestă decizie pentru echipă.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții.

Va trebui să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve, dacă nu titular. Problemele pot fi și în campiontul intern. Planurile astea se cam scutură acum, dar vom vedea, vom găsi soluții. Sper să nu fim nevoiți să schimbăm sistemul de joc cu Chindia din cauza acestor probleme, dar sigur vor fi schimbări de jucători pentru că au făcut risipă de energie.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte buni acasă, împinși de 15.000 de spectatori, au un joc mult mai spectaculos, mai elaborat, mai agresiv acasă. În deplasare sunt puțin temători”, a spus Mirel Rădoi, potrivit Digisport.

Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1, în turul play-off-ului Conference League

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei israeliene Hapoel Beer Sheva, în prima manşă din play-off-ul Conference League.

Hapoel a deschis scorul prin Hatuel, în minutul 70, iar echipa lui Mirel Rădoi a restabilit egalitatea prin Andrei Ivan, din penalty, în minutul 74.

Nu doar Universitatea Craiova a avut un jucător eliminat în meciul de la Severin. În minutul 74, Abd Elhamed a văzut al doilea galben după ce l-a faultat pe Crețu în careu.

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 20.00, în Israel.

Echipele folosite în Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva:

  • Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Screciu – Hanca (Căpăţână ’63), Al. Creţu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic (Martic ’46), Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi
  • Hapoel Beer Sheva: Glazer – Tibi, Elhamed, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Micha (Selmani ’68), Keltjens, Abu Abaid, Ansah (Hatuel ’55)- Hemed (Dadya ’75). Antrenor: Elyaniv Barda
Reclamă
Recomandări
  • Mirel Rădoi, înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp
  • Amenda usturătoare pe care i-o va da antrenorul Universității Craiova

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și