Închide meniul
VIDEO

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk: „Toată lumea este pregătită!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 19:30

Mirel Rădoi vrea „remontada la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk: „Toată lumea este pregătită!

Mirel Rădoi a condus primul antrenament cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este antrenorul Universităţii Craiova | Facebook Universitatea Craiova

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk. Oltenii au pierdut confruntarea tur cu 0-1, iar noul antrenor vrea să îşi califice echipa în play-off-ul UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii, conduşi acum de Mirel Rădoi, vor să facă uitată ruşinea din confruntarea tur, când au fost învinşi de o echipă care a jucat primul meci oficial din 2022.

Mirel Rădoi vrea „remontada” la debut în Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

„Sentimente de fericire, chiar dacă am avut un singur antrenament, i-am simțit bine pe băieți. Momentul special va fi mâine seară. Ne așteaptă un meci dificil. Încercăm să schimbăm lucrurile. Vom încerca ca băieții să înțeleagă cât mai rapid ideile. N-aș vrea să intru în multe detalii, toată lumea este pregătită pentru acest meci. Am o idee despre primul „11”, doar că sunt câteva semne de întrebare.

Băieții sunt încrezători, mai ales după ultima victorie din campionat, chiar au un moral bun. Jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat. Vrem să arătăm că a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în tur. Așa cum am discutat, va trebui să ne evaluăm strategiile. Va trebui să alternăm momentele, acolo trebuie să vină semnalele clare din partea băncii.

Eu cred că e foarte important ca fiecare jucător să înțeleagă zonele care trebuie să fie ocupate. În seara asta vor lua cunoștiință cu ceea ce trebuie să facă. Vor primi mai multe informații. La analiză vor lua exact cunoștiință de ceea ce trebuie să facă.

Reclamă

Mirel Rădoi: „Sunt 9-10 jucători pe care i-am antrenat și știu felul cum gândesc!

La cum am văzut partida dintre cele două, aproape 90% va fi Ber Sheeva calificată mai departe. Sper să nu vadă și ei conferința, să le mai dezvălui informații. În mare, mă știți. Cred că vom reuși să ne poziționăm mai sus cu liniile. Universitatea Craiova este pregătită, dar și ei sunt motivați. Să știi că familia îți e aproape de bombe e cea mai mare motivare. Băieții știu asta.

Sunt 9-10 jucători pe care i-am antrenat și știu felul cum gândesc. Din punctul ăsta de vedere, a fost mult mai ușoară integrarea mea în fața lor. Odată cu trecerea timpului, va trebui să arăți din ce în ce mai bine. Începând cu mâine seară, va trebui să arăt și eu o schimbare.

Nu ne deranjează cu nimic, să dea Dumnezeu să avem problema asta. Avem suporteri care ne urmează peste tot unde mergem. Din punctul meu de vedere, ar trebui să se califice toate. Acum vom vedea mâine seară. E posibil să-mi fi scris, în momentul de față nu am discutat, nici familia nu știe ce fac.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut ideea de a discuta cu el despre această partidă indiferent de rezultat. Vom vedea ce putem face noi mai departe pentru a aduce rezultate mai bune”, a declarat Mirel Rădoi, în timpul conferinţei de presă.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Mirel Rădoi

Nicolae Dică i-a transmis un mesaj clar lui Mirel Rădoi, după ce acesta a preluat-o pe Universitatea Craiova. Antrenorul FCSB-ul i-a urat multă baftă în Bănie fostului selecţioner.

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică vor fi rivali în Liga 1, în derby-urile dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Ambii antrenori au ca obiectiv cucerirea titlului în Liga 1.

Nicolae Dică a mărturisit că, pentru Universitatea Cariova, venirea lui Mirel Rădoi va fi un plus. Totodată, acesta a mărturisit că are îi urează succes în noua aventură, şi speră să aibă acelaşi rezultat ca şi el după primul meci, anume o calificare în Conference League.

În primul meci al lui Nicolae Dică, după revenirea pe banca FCSB-ului, roş-albaştrii au reuşit să-i elimine dramatic pe Saburtalo, din turul secund preliminar. Pentru Mirel Rădoi, primul meci pe banca Universităţii Craiova va fi returul cu Zorya Luhansk.

„Ciudat nu este, ne-am ales amândoi aceeaşi meserie. Mă aşteptam să fim amândoi la echipe din Liga 1. Vom vedea ce va fi (n.r. la duelul direct). Important este ca unul dintre noi să câştige campionatul. I-am dat un mesaj, ştiu că este ocupat, cum am fost şi eu când am venit cu două zile înainite de meci în Europa. Avem grupul nostru, unde schimbăm mesaje. Îi doresc multă baftă, sper să reuşească, cum am reuşit să calific şi eu echipa.

Este un antrenor care a demonstrat şi la echipa naţională mare, şi la tineret, a făcut rezultate bune, cu un joc bun. Va fi un plus pentru Universitatea Craiova venirea lui la echipă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și