Închide meniul

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Mirel Rădoi: „Important este ca unul dintre noi să câştige campionatul”

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 13:34

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Mirel Rădoi: „Important este ca unul dintre noi să câştige campionatul

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică / Hepta

  • Nicolae Dică, mesaj pentru Mirel Rădoi
  • Fostul selecţioner a preluat-o pe Universitatea Craiova

Nicolae Dică i-a transmis un mesaj clar lui Mirel Rădoi, după ce acesta a preluat-o pe Universitatea Craiova. Antrenorul FCSB-ul i-a urat multă baftă în Bănie fostului selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică vor fi rivali în Liga 1, în derby-urile dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Ambii antrenori au ca obiectiv cucerirea titlului în Liga 1.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Mirel Rădoi

Nicolae Dică a mărturisit că, pentru Universitatea Cariova, venirea lui Mirel Rădoi va fi un plus. Totodată, acesta a mărturisit că are îi urează succes în noua aventură, şi speră să aibă acelaşi rezultat ca şi el după primul meci, anume o calificare în Conference League.

Reclamă

În primul meci al lui Nicolae Dică, după revenirea pe banca FCSB-ului, roş-albaştrii au reuşit să-i elimine dramatic pe Saburtalo, din turul secund preliminar. Pentru Mirel Rădoi, primul meci pe banca Universităţii Craiova va fi returul cu Zorya Luhansk.

„Ciudat nu este, ne-am ales amândoi aceeaşi meserie. Mă aşteptam să fim amândoi la echipe din Liga 1. Vom vedea ce va fi (n.r. la duelul direct). Important este ca unul dintre noi să câştige campionatul. I-am dat un mesaj, ştiu că este ocupat, cum am fost şi eu când am venit cu două zile înainite de meci în Europa. Avem grupul nostru, unde schimbăm mesaje. Îi doresc multă baftă, sper să reuşească, cum am reuşit să calific şi eu echipa.

Reclamă

Este un antrenor care a demonstrat şi la echipa naţională mare, şi la tineret, a făcut rezultate bune, cu un joc bun. Va fi un plus pentru Universitatea Craiova venirea lui la echipă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Totodată, întrebat despre şansele pe care Universitatea Craiova şi FCSB le au la titlu, Nicolae Dică a declarat că există egalitate la acest capitol.

„Sunt două loturi echilibrate. Care va fi mai constant pe parcursul campionatului, va câştiga”, a mai spus Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, ultimele detalii despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman

Nicolae Dică a dezvăluit că Florinel Coman are şanse mari să fie ăn lotul FCSB-ului pentru partida cu Dunajska Streda. Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a declarat că asemenea lui Coman, şi el a fost recuperat cu rapiditate după ce a apelat la serviciile vraciului din Serbia.

De asemenea, Nicolae Dică a mai mărturisit că partida cu Dunajska va fi una dificilă, şi le cere jucătorilor să fie concentraţi pe joc. FCSB porneşte ca favorită în returul de teren propriu, după ce în tur a învins cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Joonas Tamm.

„Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea că in retur”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”