Închide meniul

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg! „Am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2022, 13:32

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg! „Am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB - Silkeborg!

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg, din grupele UEFA Conference League. Florinel Coman, Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Risto Radunovic nu vor fi pe teren pe Arena Naţională, joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv. Îmi arată o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă să aibă posesie şi agresivitate. Ne aşteaptă o partidă grea, trebuie să fim pregătiţi pentru joc. Trebuie să facem totul perfect.

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB – Silkeborg

Este clar că ştiu şi ei acum că nu vom mai folosi aceeaşi echipă ca în Danemarca. Am avut şi ghinion că am luat două goluri în primele 7 minute. Dacă mâine obţinem victoria, ne putem gândi şi la paşii următori.

Când pierdem, pierdem toţi. Când câştigăm, câştigăm toţi. Am avut reacţie şi am reuşit să câştigăm la Ploieşti.
Avem câţiva jucători indisponibili. Dawa, Tamm, Radunovic au unele probleme, Billel care nu e pe listă. Este separat şi Florinel Coman. Am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot. Sper ca în două zile să îi recuperăm. Pentru meciul de mâine nu sunt sută la sută”, a spus Nicolae Dică, la conferinţă.

Darius Olaru vrea revanşa în FCSB – Silkeborg

Darius Olaru vrea revanşa în FCSB – Silkeborg, returul din UEFA Conference League. Roş-albaştrii au fost umiliţi în Danemarca, scor 0-5, iar mijlocaşul speră ca vicecampioana să se impună în faţa fanilor.

Reclamă

„Ştiu că ne aşteaptă un meci dificil, un adversar bun, dar cred că suntem pregătiţi pentru meciul de mâine. În meciul tur, rezultatul nu a fost cel pe care l-am dorit. Vorbim de o revanşă şi cred că avem puterea să ne luăm. Am simţit neputinţă pentru că nu puteam nimic să fac din faţa televizorului. Sper să le facem pe plac şi să obţinem victoria. Ne gândim şi la calificare, dar cel mai important e să arătăm bine şi să obţinem victoria. Toţi vrem să jucăm bine pentru că sunt meciuri în care putem să ne arătăm valoarea.

Am avut şi înainte o victorie în campionat. Cred că am arătat bine cu Petrolul şi a fost un restart. Şi în deplasare, într-un meci de campionat, au dominat meciul. Noi trebuie să le punem probleme pentru că jucăm în faţa suporterilor. Vor veni să joace la fel, dacă venim la meciul din tur. Nu cred că este greu atât timp cât suntem pregătit psihic. Sper ca cei din atac să marcheze şi să obţinem victoria.

(n.r. despre transfer) Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Deocamdată sunt aici şi voi da totul să îmi ajut echipa”, a spus Darius Olaru la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a confirmat că îl vrea pe Arnold Garita

Gigi Becali a confirmat că îl vrea pe Arnold Garita. Patronul FCSB a fost impresionat de atacantul celor de la FC Argeş şi l-a avertizat şi pe Nicolae Dică înaintea meciului direct cu piteştenii.

Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe Arnold Garita, camerunezul cotat la 450.000 de euro de la FC Argeş, cu 4 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

„Da, da, da. Așa este, de unde știi? Garita a fost o chestiune de moment, l-am văzut în meciul cu noi, în meciul cu Craiova, parcă și i-am spus lui Dică. I-am spus ”să vezi ce ne face ăsta.

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Rămâne de văzut pentru ce preţ se va înţelege Becali cu oamenii din conducerea piteştenilor. Asta dacă ţinem cont că a ratat în această vară transferul unui alt jucător al lui Prepeliţă, Işfan, pentru care a făcut o ofertă de 500.000 de euro, refuzată de FC Argeş.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și