Închide meniul

Nicolae Dică, aşteptat la antrenamentele lui Silkeborg. Ce a declarat antrenorul nordicilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 15:34

Nicolae Dică, aşteptat la antrenamentele lui Silkeborg. Ce a declarat antrenorul nordicilor

Nicolae Dică, aşteptat la antrenamentele lui Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Nicolae Dică este aşteptat la antrenamentele lui Silkeborg. Antrenorul formaţiei din Danemarca a dezvăluit că tehnicianul de la FCSB este binevenit la şedinţele de pregătire ale echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită de Silkeborg, atât în tur, cât şi în returul din Conference League. Roş-albaştrii au pierdut ambele partide cu un uluitor 0-5, iar după aceste înfrângeri, Nicolae Dică a luat decizia de a merge la antrenamentele echipei nordice.

Nicolae Dică, aşteptat la antrenamentele lui Silkeborg

Ket Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, a declarat că Nicolae Dică nu este primul antrenor care şi-a manifestat dorinţa de a asista la antrenamentele echipei sale.

Totodată, Nielsean a fost plăcut surprins de mesajul pe care Dică i l-a transmis înaintea returului de pe Arena Naţională, mesaj pe care l-a transmis chiar şi jucătorilor de la Silkeborg.

„În trecut au mai fost antrenori care au venit să vadă ceea ce facem aici. Este binevenit şi el. Cu siguranţă este binevenit, toată lumea este. Sunt foarte deschis ca antrenor şi în trecut au mai fost antrenori care au venit să vadă ceea ce facem aici. Recunoaşterea din partea altor antrenori este cea mai importantă pentru mine, aşa că acceptăm cu drag.

Reclamă

Laudele din partea presei şi ale fanilor sunt bune, dar când cuvintele care vin din partea unui coleg antrenor este ceva special. Mi-a lăsat o impresie foarte bună ceea ce antrenorul român mi-a spus înaintea meciului de la Bucureşti şi le-am transmis asta şi jucătorilor în vestiar”, a declarat Kent Nielsen.

Victor Piţurcă i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Nicolae Dică

Victor Piţurcă i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Nicolae Dică, pe care îi consideră principalii vinovaţi pentru căderea bruscă din jocul lui Octavian Popescu. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro n-are nici un gol marcat în acest sezon, în 23 de meciuri.

Și Gigi Becali are o vină. Îl știe toată lumea ce debitează și ce tâmpenii spune, însă părerea mea e că antrenorii sunt de vină pentru că nu știu cum să lucreze cu el. Este inacceptabil ca el, acum 3-4 luni, să joace cum o făcea, cu calități native extraordinare, iar acum să ajungă așa. Un jucător de genul ăsta trebuie ajutat, trebuie vorbit cu el, antrenat și introdus în echipă pe postul care trebuie să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Eu chiar sunt foarte, foarte mirat unde a ajuns acest copil în decurs de o lună de zile – să nu mai fie băgat în seamă, să nu mai joace în echipă și să joace de manieră în care joacă. Într-adevăr, nu mai e la acel nivel și cred că e o chestie psihică la el, că nu i-au dispărut calitățile, n-a uitat să joace fotbal.

El juca fotbal din plăcere. Repet, el are calități native excelente. Antrenorul trebuie să stea de vorbă cu el și la antrenament să facă exercițiile de care el are nevoie pentru a ajunge la nivelul la care a fost.

Nu mai e niciun jucător în România cu calitățile lui Octavian Popescu. Din punct de vedere tehnic are niște calități extraordinare, are o viteză de reacție excelentă, ăsta a fost motivul pentru care a ieșit în evidență.

A apărut foarte rapid acest jucător. Sigur că adversarii s-au uitat la calitățile lui. La rândul lui, antrenorul trebuie să-i găsească altă mișcare în teren pentru a-l ajuta”, a spus Piţurcă, citat de sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și