Închide meniul

Victor Piţurcă i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Nicolae Dică: „Îl știe toată lumea ce debitează și ce tâmpenii spune”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 9:51

Victor Piţurcă i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Nicolae Dică: „Îl știe toată lumea ce debitează și ce tâmpenii spune

Victor Piţurcă i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Nicolae Dică

Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă / Hepta

Victor Piţurcă i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Nicolae Dică, pe care îi consideră principalii vinovaţi pentru căderea bruscă din jocul lui Octavian Popescu. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro n-are nici un gol marcat în acest sezon, în 23 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Și Gigi Becali are o vină. Îl știe toată lumea ce debitează și ce tâmpenii spune, însă părerea mea e că antrenorii sunt de vină pentru că nu știu cum să lucreze cu el. Este inacceptabil ca el, acum 3-4 luni, să joace cum o făcea, cu calități native extraordinare, iar acum să ajungă așa. Un jucător de genul ăsta trebuie ajutat, trebuie vorbit cu el, antrenat și introdus în echipă pe postul care trebuie să joace.

Eu chiar sunt foarte, foarte mirat unde a ajuns acest copil în decurs de o lună de zile – să nu mai fie băgat în seamă, să nu mai joace în echipă și să joace de manieră în care joacă. Într-adevăr, nu mai e la acel nivel și cred că e o chestie psihică la el, că nu i-au dispărut calitățile, n-a uitat să joace fotbal.

Victor Piţurcă i-a făcut praf pe Gigi Becali şi Nicolae Dică

El juca fotbal din plăcere. Repet, el are calități native excelente. Antrenorul trebuie să stea de vorbă cu el și la antrenament să facă exercițiile de care el are nevoie pentru a ajunge la nivelul la care a fost.

Nu mai e niciun jucător în România cu calitățile lui Octavian Popescu. Din punct de vedere tehnic are niște calități extraordinare, are o viteză de reacție excelentă, ăsta a fost motivul pentru care a ieșit în evidență.

Reclamă

A apărut foarte rapid acest jucător. Sigur că adversarii s-au uitat la calitățile lui. La rândul lui, antrenorul trebuie să-i găsească altă mișcare în teren pentru a-l ajuta”, a spus Piţurcă, citat de sport.ro.

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei” Octavian Popescu: „Nu face nici doi lei!”

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Octavian Popescu. Patronul FCSB îl evalua la 50 de milioane în urmă cu câteva luni, însă acum crede că fotbalistul „nu face nici doi lei”.

„Nu am cum să pierd, la ora asta, să zicem că am 5 milioane de euro dați, a costat 10 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Deci sunt 15 milioane, dacă vând societatea nu iau 15 milioane pe toți jucătorii pe care îi am?

Reclamă 4 / 0/3

Atunci înseamnă că sunt pe câștig. Dacă vrea Dumnezeu, pot să iGigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei” Octavian Popescuntru în Liga Campionilor, sau poți un jucător ca Tavi Popescu să explodeze, acum nu face nici doi lei. Cum spuneam atunci o sută de milioane, dar acum spun că nu face nimic”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și