Închide meniul

Nicolae Dică, criticat pentru tactica aleasă în West Ham – FCSB 3-1: „E ca și cum te pui parte în parte cu Mike Tyson!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 20:32

Nicolae Dică, criticat pentru tactica aleasă în West Ham – FCSB 3-1: „E ca și cum te pui parte în parte cu Mike Tyson!

Nicolae Dică, anunţ de ultimă oră despre viitorul său la FCSB

Nicolae Dică, în timpul meciului West Ham - FCSB 3-1 / Kieran Cleeves/CSM via ZUMA Press Wire)

Nicolae Dică a fost criticat pentru tactica aleasă în West Ham – FCSB 3-1. Nana Falemi, fostul fundaş al roş-albaştrilor, este de părere că antrenorul ar fi trebuit să abordeze meciul altfel la scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a deschis scorul la Londra, însă „ciocănarii” au întors rezultatul în doar 7 minute. Confruntarea s-a încheiat 3-1, iar Nicolae Dică a fost aspru criticat pentru schimbările sale şi nu numai.

Nicolae Dică, criticat pentru tactica aleasă în West Ham – FCSB 3-1

„Dacă nu știm care sunt cauzele și nu ești realist, atunci nu poți să te corectezi și să progresezi. Declarațiile lui Cordea și Dică ocolesc un pic realitatea. La 1-1, FCSB a ieșit la joc, dar la 0-0 nu au făcut asta.

S-a văzut că au trasee foarte bune pe partea stângă și finalizări de pe dreapta. Așa au și marcat, cu acțiunea pe stângă la Florinel Coman, centrarea de pe stânga pe drepta, iar Cordea a finalizat.

Până la gol au mai avut o situație similară. S-a văzut că au lucrat la tranziție și să-i surprindă pe contraatac, însă, la 1-1, trebuia să practice același fotbal, dar ei au vrut să se ia la trântă. E ca și cum te pui parte în parte cu Mike Tyson. Nu le-a prins bine”, a declarat Nana Falemi, potrivit sport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, reproşuri pentru jucători

Nicolae Dică a avut mai multe reproşuri pentru jucători după West Ham – FCSB 3-1. „Dicanio” a sperat o repriză la Londra, însă echipa sa a pierdut în debutul din UEFA Conference League.

Nicolae Dică s-a enervat din cauza penalty-ului la care Ştefan Târnovanu s-a ales cu cartonaşul galben. Tânărul goalkeeper s-a ciocnit cu Maxwel Cornet, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri.

”Păcat că le-a făcut cadou acel penalty, am făcut un joc foarte bun, defensiv am stat foarte bine, am avut ocaziile noastre și un gol. Până la acel penalty, nu și-au creat nicio șansă. A venit acea greșeală și au mai venit încă două goluri. Am luat golul 2 foarte repede, ăsta a fost jocul.

Reclamă 4 / 0/3

70 de minute ne-am ridicat la nivelul lor, jucători plătiți cu zeci de milioane de euro. Dar trebuie să jucăm 95 de minute. Facem aceste greșeli, le facem și în campionat.

Îi felicit pe spectatori că au venit și ne-au susținut, dar cred că sunt mulțumiți de ce au văzut. Trebuie să fim pregătiți să jucăm din 3 în 3 zile. Și ei joacă la fel. În campionat nu e ok să avem o victorie în 7 etape, trebuie să începem să învingem și să urcăm în clasament”, a spus Dică, la Pro Arena.

Recomandări
  • Nicolae Dică, criticat pentru tactica aleasă în West Ham – FCSB 3-1
  • Vicecampioana a condus la Londra, însă a pierdut debutul în Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și