Închide meniul

Nicolae Dică, cu gândul la play-off-ul Conference League după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Vrem calificarea!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 23:14

Reclamă
Nicolae Dică, cu gândul la play-off-ul Conference League după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Vrem calificarea!

Nicolae Dică o compară pe FCSB cu Juventus

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică e cu gândul la play-off-ul Conference League după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pentru a se califica în grupe, gruparea roş-albastră trebuie să treacă de norvegienii de la Viking.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia din Norvegia s-a calificat după ce a trecut de cei de la Sligo Rovers. După victoria din tur, scor 5-1, cei de la Viking au pierdut manşa secundă, cu socrul de 1-0.

Nicolae Dică, cu gândul la play-off-ul Conference League

„Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Suporterii au făcut o atmosferă extraordinară. Îi felicit şi mă bucur că au venit. Îmi doresc din tot sufletul să ajungem în grupele Conference League. Ar fi un început pentru fotbalul românesc.

Mă bucur şi pentru Mirel că a reuşit să se califice. Avem încredere în jucători. Iată că ne-a reuşit. Obiectivul este îndeplinit. Va trebui să facem totul. M-am liniştit când l-am văzut pe Cordea că a marcat. I-am spus lui Rusu când l-am schimbat că reuşea să marcheze cu o scăriţă dacă încerca ca în prima repriză.

Pentru mine, Tavi Popescu este decar, al doilea vârf. A reuşit şi mă bucură foarte mult. Va creşte cu siguranţă pentru că se antrenează foarte bine. Are personalitate, are calitate şi poate să devină un lider. Vrem să reuşim să ne calificăm!”, a declarat Nicolae Dică, potrivit sport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea

Nicolae Dică s-a pus în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda. Acesta a deschis scorul în minutul 29, după o fază începută de la Octavian Popescu. „Perla” FCSB a dat o pasă de geniu cu exteriorul.

FCSB a început tare confruntarea cu Dunajska Streda. În faţa a aproximativ 35.000 de suporteri, roş-albaştrii au luat cu asalt poarta lui Daniel Veszelinov. FCSB a deschis scorul în minutul 29. Octavian Popescu a dat o pasă de geniu cu exteriorul, iar mingea a ajuns la Bogdan Rusu, care a trimis în bară.

Mingea a sărit la Andrei Cordea, care a înscris din 6 metri, în poarta goală. Nicolae Dică a fost în culmea fericirii. Antrenorul s-a pus în genunchi pe parcursul fazei la care echipa sa a marcat!

Reclamă 4 / 0/3
Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda
Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda

Andrei Cordea, „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0

Andrei Cordea a trimis „săgeţi” către rivali după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.567 spectatori, un record în ultimii ani în România. La final, tânărul fotbalist le-a mulţumit acestora pentru sprijin.

Andrei Cordea a decis FCSB – Dunajska Streda 1-0 cu golul din minutul 29. Acesta a calificat echipa lui Nicolae Dică în play-off-ul UEFA Conference League, unde roş-albaştrii o vor întâlni pe Viking.

„A fost un meci foarte bun. Ţin să mulţumesc întregului public şi Peluzei Nord, care a fost alături 90 de minute. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Ieri, antrenorul secund mi-a spus să plec acasă, iar la ora 6 m-a sunat domnul MM să mă întorc. Sper să o ţinem aşa şi să ne revenim din campionat.

Victoria a fost a întregului public. Le mulţumesc! Fără ei nu reuşeam să ne calificăm. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un joc foarte bun. La adevărata Steaua întotdeauna se umple stadionul”, a declarat Andrei Cordea, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” Vezi toate știrile
Citește și