Închide meniul

”Nicolae Dică este în pericol dacă FCSB nu se califică?”. Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 13:42

”Nicolae Dică este în pericol dacă FCSB nu se califică?”. Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

  • Gigi Becali a dat răspunsul pe loc despre viitorul lui Nicolae Dică
  • Anunţul făcut de patronul FCSB înaintea returului cu Viking

Gigi Becali a făcut un anunţ clar despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB. Întrebat dacă postul antrenorului este în pericol în cazul unui eşec în play-off-ul Conference League, patronul vicecampioanei a răspuns fără să stea pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dicanio” trebuie să o califice pe FCSB cu orice preţ în grupele Conference League. Totuşi, în caz contrar, postul său nu este în pericol, asigură Gigi Becali.

Gigi Becali, anunţ clar despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB

„Păi, el ce vină are dacă nu se califică echipa, el când a luat-o, a luat-o aproape necalificată. Ce vină are el, că dacă o luăm după joc, el a calificat echipa, când iei două goluri la întâmplare, ăsta e Dumnezeu, nu e vina lui Dică.

Reclamă

A noastră funcționează, normal, cum să fie Dică, și din staff-ul vechi sunt uimiți de cum s-a schimbat Dică”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Ilie Dumitrescu e convins că Nicolae Dică a schimbat-o la faţă pe FCSB

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Nicolae Dică şi este convins că FCSB arată din ce în ce mai bine, chiar dacă a pierdut duelul cu Viking, din prima manşă a play-off-ului Conference League.

Reclamă

Fostul atacant şi antrenor al roş-albaştrilor este sigur că norvegienii au câştigat cu mare noroc pe Arena Naţională. „Mister” nu se teme că echipa patronată de Gigi Becali ar putea rata calificarea în grupe.

Ilie Dumitrescu aşteaptă ca Dică să rezolve problemele din defensivă înaintea returului care are o miză uriaşă şi care poate aduce milioane de euro în conturile lui FCSB.

”FCSB, în afară de deficiențele pe planul defensiv, echipa a arătat senzațional. Presiune pe adversar, Viking e cel mai periculos adversar și mi s-a părut o echipă care n-a mai pus probleme deloc. A fost un antijoc, 45 de minute nu a mai jucat nimic, nu a ieșit din careu.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile cred că intră într-un făgaș normal, mie mi-a plăcut cum arată echipa lui Dică, plus că va remedia problemele acestea defensive. Eu cred că Radunovic a greșit la primul gol și ca poziționare la al doilea”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Roş-albaştrii sunt în faţa confruntării de care poate depinde soarta acestui sezon şi bugetul clubului. Mihai Stoica a dezvăluit că banii de la UEFA sunt extrem de importanţi, în condiţiile în care Gigi Becali plăteşte o sumă importantă de bani pentru deplasarea în Norvegia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”