Închide meniul

Ilie Dumitrescu e convins că Nicolae Dică a schimbat-o la faţă pe FCSB: „Echipa a arătat senzaţional cu Viking!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 22:07

Ilie Dumitrescu e convins că Nicolae Dică a schimbat-o la faţă pe FCSB: „Echipa a arătat senzaţional cu Viking!

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Nicolae Dică şi este convins că FCSB arată din ce în ce mai bine, chiar dacă a pierdut duelul cu Viking, din prima manşă a play-off-ului Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant şi antrenor al roş-albaştrilor este sigur că norvegienii au câştigat cu mare noroc pe Arena Naţională. „Mister” nu se teme că echipa patronată de Gigi Becali ar putea rata calificarea în grupe.

Ilie Dumitrescu e convins că Nicolae Dică a schimbat-o la faţă pe FCSB

Ilie Dumitrescu aşteaptă ca Dică să rezolve problemele din defensivă înaintea returului care are o miză uriaşă şi care poate aduce milioane de euro în conturile lui FCSB.

FCSB, în afară de deficiențele pe planul defensiv, echipa a arătat senzațional. Presiune pe adversar, Viking e cel mai periculos adversar și mi s-a părut o echipă care n-a mai pus probleme deloc. A fost un antijoc, 45 de minute nu a mai jucat nimic, nu a ieșit din careu.

Lucrurile cred că intră într-un făgaș normal, mie mi-a plăcut cum arată echipa lui Dică, plus că va remedia problemele acestea defensive. Eu cred că Radunovic a greșit la primul gol și ca poziționare la al doilea”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Roş-albaştrii sunt în faţa confruntării de care poate depinde soarta acestui sezon şi bugetul clubului. Mihai Stoica a dezvăluit că banii de la UEFA sunt extrem de importanţi, în condiţiile în care Gigi Becali plăteşte o sumă importantă de bani pentru deplasarea în Norvegia.

FCSB va juca la Stavanger, joi, de la ora 20:00, în meciul cu Viking care va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Deplasarea în Norvegia ne costă cât două săptămâni de cantonament în Spania, adică 150.000 de euro. Vom pleca marți, cu charter-ul, doar el e 105.000 de euro„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali aşteaptă calificarea în grupele Conference League

Becali a vorbit despre șansele la calificare pe care le mai are FCSB după eșecul din manșa tur. Patronul vicecampioanei este convins că echipa sa va întoarce rezultatul în retur și va ajunge în grupele Conference League.

E bine, chiar dacă am mâncat bătaie e foarte bine pentru că acum nu mai am nicio emoție. Numai dacă Dumnezeu e împotriva noastră și nu crede (n.r. – pierde FCSB calificarea). Asta nu e echipă care să ne scoată.

Eu n-am văzut de când sunt în fotbal, de 20 de ani, o echipă atât de slabă în cupele europene. Saburtalo pasa față de ei. (N.r. – Despre greșelile din apărare) Se întâmplă, așa vrea Dumnezeu să se întâmple.

Nu îmi fac nicio problemă pentru că nu are cum o echipă ca asta să reziste 90 de minute fără să primească gol. E adevărat că regret că am luat primul gol, nu al doilea. Pentru că dacă nu luam primul gol, nu ieșeau la joc. Și după marcam noi 4 goluri și eram asigurați”, a spus finanțatorul FCSB-ului la Pro Arena.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și