Închide meniul

Nicolae Dică îi cere transferuri lui Gigi Becali, după Dunajska – FCSB 0-1: „Avem nevoie de jucători! Am discutat cu patronul şi cu Meme!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2022, 0:26

Nicolae Dică îi cere transferuri lui Gigi Becali, după Dunajska – FCSB 0-1: „Avem nevoie de jucători! Am discutat cu patronul şi cu Meme!

Nicolae Dică a prefaţat duelul dintre Silkeborg şi FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință / Captura Antena 1

Nicolae Dică îi cere transferuri lui Gigi Becali, după Dunajska – FCSB 0-1. Joonas Tamm a marcat singurul al partidei care a fost în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică mai vrea transferuri la FCSB, deşi Gigi Becali i-a adus în această săptămână pe David Miculescu şi Bogdan Rusu.

Nicolae Dică îi cere transferuri lui Gigi Becali, după Dunajska – FCSB 0-1

Miculescu şi Rusu au venit, dar s-a văzut că nu sunt suficiente soluţii pe bancă. Sunt mulţumit de ce au arătat în această seară, mă aşteptam să nu joace 90 de minute, dar mă bucur că atunci când au fost pe teren au încercat să facă ceea ce le-am cerut şi ofensiv şi defensiv. În continuare, am încredere că ne vor ajuta.

Da, într-adevăr, mai avem nevoie de jucători. Am discutat cu patronul, cu Meme, vom încerca să mai luăm jucători.

Ne aşteaptă o partidă poate mai grea decât în această seară pentru că am întâlnit o echipă bună, trebuie să rămânem concentraţi 100% pe retur. Nu am obţinut absolut nimic cu victoria din această seară, trebuie să fim concentraţi la meciul următor 100%, să câştigăm şi returul. Să fim pregătiţi, şansele sunt egale în continuare la calificare”, a spus Nicolae Dică.

Reclamă

Nicolae Dică, prima reacție după Dunajska Streda – FCSB 0-1. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul roș-albaștrilor

Nicolae Dică a reacționat la finalul partidei Dunajska Streda – FCSB 0-1, din turul trei preliminar al UEFA Conference League.

Nicolae Dică a obţinut a doua victorie cu FCSB în preliminariile Conference League. În direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, FCSB s-a impus prin golul fabulos al lui Joonas Tamm.

Video cu golul marcat de Joonas Tamm

Ştiam că întâlnim o echipă bună, consider că am făcut 70 de minute bune. Mă refer în prima repriză unde am avut un început de meci bun. Ne-am creat ocazii de a marca, am reuşit să punem o presiune pe adversar. Într-adevăr şi ei şi-au creat o ocazie dintr-o fază fixă şi au avut câteva centrări. A fost o repriză bună, am fost agresivi pe faza defensivă.

Reclamă 4 / 0/3

În a doua repriză am început bine, ne-am creat ocazii de a marca. Apoi am avut un moment în care am făcut un pas înapoi, ceea ce nu trebuia să se întâmple. Dar am avut reacţie după, am reuşit să marcăm gol.

A venit şi acel cartonaş roşu pentru ei. Sunt nemulţumit de ultimele 20 de minute pentru că în momentul când am fost cu un om în plus trebuia să punem o mai mare presiune pe adversar, să avem o posesie mai bună, să ţinem mai mult de minge, să marcăm şi golul 2. Dar în totalitate sunt mulţumit pentru că am reuşit un rezultat pozitiv, îi felicit pe băieţi pentru rezultat şi pentru atitudine. Asta e cel mai important.

După gol nu sunt mulţumit pentru că nu am ţinut mai mult de minge, am arătat că nu avem jucători cu experienţă în lot, că suntem o echipă tânără. Dar în continuare am încredere în aceşti jucători şi cred că ei vor putea să crească. Cred că ăsta e motivul pentru care nu am reuşit în ultimele 20 de minute să reuşim să marcăm şi golul 2 pentru că am o echipă tânără. Şi cei care au fost pe teren, şi cei care au venit de pe bancă.

Nu sunt jucători cu experienţă în echipă acum, dar din jucătorii tineri voi încerca să le dau cât mai mare încredere şi să facem 2-3 lideri din acest moment.”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă după partidă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și