Închide meniul

„Surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda! Mihai Stoica i-a dat o veste uriaşă lui Nicolae Dică: „Am cerut în mod special!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 23:43

„Surpriză de proporţii pentru FCSB – Dunajska Streda! Mihai Stoica i-a dat o veste uriaşă lui Nicolae Dică: „Am cerut în mod special!

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a "cucerit"

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  • Mihai Stoica anunţă o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda
  • Vestea uriaşă primită de Nicolae Dică

Mihai Stoica anunţă o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda. Andrei Cordea (23 ani) a fost eliminat în returul cu Saburtalo, însă va fi apt de joc pentru duelul cu slovacii de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a aflat că tânărul fotbalist a primit drept de joc pentru meci, astfel că Nicolae Dică poate conta pe serviciile sale. Florinel Coman, Risto Radunovic şi Valentin Creţu pot juca şi ei în meciul decisiv pentru play-off-ul Conference League.

Mihai Stoica anunţă o „surpriză de proporţii” pentru FCSB – Dunajska Streda

„Noutăţi în tabăra FCSB. Andrei Cordea are drept de joc, o surpriză de proporţii, ne aşteaptam la două sau trei etape, dar cred că arbitrul scriind doar comportament nesportiv şi nu violenţă… Azi a fost judecat cazul lui şi i s-a dat o etapă. O etapă e din oficiu şi a rămas etapa aia. E în cantonament şi poate juca mâine.

Reclamă

A fost surpriză mare, pe la 17 şi ceva am primit vestea. Era cam ambiguă exprimarea şi am zis bă, frate, nu cumva să fie o etapă. După am şi trimis mail, am primit răspuns că are o etapă suspendare şi am cerut în mod special să ne confirme că are drept de joc mâine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica: „Se mai întreabă cineva cine e Steaua?”

Mihai Stoica a anunțat că Arena Națională e aproape de sold-out la returul dintre FCSB și Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare după victoria cu 2-1 din tur.

Reclamă

Managerul general al FCSB a anunțat că, pe Arena Națională, vor fi 41.000 de persoane la FCSB – Dunajska Streda.

„Cu peluza închisă de UEFA și zonele tampon respectate cu strictețe, capacitatea Arenei Naționale se reduce la aproximativ 41.000 locuri pe scaune. În aceste condiții, ne apropiem de sold out. Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua? Eu mă întreb doar câte stadioane ne-ar trebui joia viitoare dacă trecem de Dunajska Streda”, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială pe Facebook.

Florinel Coman, recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda

Florinel Coman (24 ani) a avut parte de o recuperare miraculoasă înainte de FCSB – Dunajska Streda. Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri, a rămas uimită după ce a reuşit să îl pună pe picioare într-un timp scurt pe fotbalistul vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a sunat team-managerul nostru, Marius Ianuli, şi şi-a spus că până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit, într-un timp atât de scurt, să-i reducă ruptura. A redus-o la şapte. El deja urcă scările alergând. Sunt şanse foarte mari ca miercuri să se întoarcă şi joi să fie bun de joc.

Din punctul de vedere al Marijanei, va fi bun de joc joi. Bun de joc, el se şi antrenează, face şi terapie, dar se şi antrenează. El va fi sănătos. Marijana are un gel special, al cărui îngrediente le ştie doar ea, care conduce curentul mult mai performant decât un gel normal.

Teoretic, ar trebui să joace de la început. În situaţia în care vine de pe bancă… Ok, poţi să-l ţii şi să vină de pe bancă. Va fi reparată ruptura în totalitate”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului