Închide meniul

Nicolae Dică l-a convins pe Gigi Becali că este antrenor de TOP: „Asta a făcut genial!”. Ce a remarcat patronul lui FCSB după calificarea în grupele Conference League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2022, 23:36

Nicolae Dică l-a convins pe Gigi Becali că este antrenor de TOP: „Asta a făcut genial!. Ce a remarcat patronul lui FCSB după calificarea în grupele Conference League

Nicolae Dică l-a convins pe Gigi Becali că este antrenor de TOP după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

Gigi Becali l-a felicitat pe Nicolae Dică / Colaj Hepta

Nicolae Dică l-a convins pe Gigi Becali că merită să fie antrenorul lui FCSB, după calificarea vicecampioanei României în grupele Conference League. Patronul roş-albaştrilor l-a felicitat, în direct, după Viking – FCSB 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a deschis scorul în minutul 3 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalti-ul acordat de arbitru. Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalti calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

Nicolae Dică l-a convins pe Gigi Becali antrenor de top: „Asta a făcut genial!”

Latifundiarul din Pipera l-a felicitat pe Dică pentru schimbările făcute la pauză. Boboc a intrat în locul lui Pantea, iar Oaidă l-a înlocuit pe Bogdan Rusu. După golul marcat de Cordea, şi-a făcut apariţia pe teren şi Dulca, cel care l-a trimis pe bancă pe Edjouma.

A făcut foarte bine Dică că l-a schimbat, a echilibrat mijlocul. Asta a făcut Dică genial. Nu aveam mijlocul terenului. Tavi Popescu era tot mijlocaş, care nu deposeda nimic. Edjouma avea frică. Au intrat bine Oaidă şi Dulca. Şi-a revenit Oaidă, asta e imporatant!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Şi antrenorul roş-albaştrilor a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut şi care i-au adus lui FCSB prima calificare, în grupele unei competiţii europene, după cinci ani de pauză.

Reclamă

Am început foarte bine jocul, am reușit și să marcăm. Am primit acel gol dintr-o greșeală, acel 11 metri, dar important e că în repriza a doua am schimbat jocul și am marcat două goluri, dar și să avem alte ocazii de a marca. Dezamăgirea de la pauză a fost că nu am marcat mai multe goluri. Vreau mai multă concentrare în fața porții. Mi-au plăcut toți jucătorii. Toți au dat dovadă de atitudine bună. Îmi place acest grup, e din ce în ce mai puternic și d-asta sunt mândru că pot să-i antrenez„, a spus Nicolae Dică, după Viking – FCSB 1-3.

Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Florinel Coman a surprins după ce Viking – FCSB 1-3

Florinel Coman a surprins imediat după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League. „Mbappe de România” a contribuit decisiv la victoria obţinută de FCSB pe terenul lui Viking, scor 2-1, în returul play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

E o bucurie foarte mare pentru că ne-am îndeplinit primul obiectiv. Suntem fericiţi că am făcut un meci bun şi am marcat goluri. Nici nu am văzut (n.r. arbitrul când a acordat penalty) pentru că eram căzut pe gazon. S-a aruncat fundaşul, m-a lovit, e penalty.

Intrăm într-o competiţie, nu s-a mai întâmplat de mult timp. Nu cred că se gândeau la sărbătoare cei de aici. Am primit acel gol şi din nou a trebuit să suferim, că aşa suntem noi. Noi aveam un plus, nu ne-am gândit niciodată că e teren sintetic şi că pornim cu şansa a doua.

Sincer, o să ne fixăm obiectivul pentru că abia am ajuns în grupe. Am avut acest obiectiv, nu am putut să mergem pe două fronturi. De acum vom intra şi noi în horă.

Poate vom petrece puţin în autocar, atât. Până la urmă nu este o petrecere foarte mare pentru că eram favoriţi, chiar dacă am plecat cu handicap de un gol. Eram favoriţi!„, a declarat Florinel Coman după Viking – FCSB 1-3.

Recomandări
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!
  • Nicolae Dică l-a convins pe Gigi Becali că este antrenor de TOP

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și