Închide meniul

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0. „Trebuie să aibă mai multă încredere în el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2022, 10:46

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0. „Trebuie să aibă mai multă încredere în el

Octavian Popescu a vorbit despre poziţia de joc de la FCSB

Octavian Popescu, la finalul unui meci / Hepta

Nicolae Dică a avut un mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0. Al doilea căpitan al roş-albaştrilor ar trebui să aibă un rol decisiv în jocul vicecampioanei, anunţă Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro are un debut de sezon foarte slab. În primele 18 meciuri disputate în toate competiţiile, el şi-a trecut în cont doar două pase decisive.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0

„Am încercat să îi dau încredere, l-am pus și al doilea căpitan, trebuie să aibă mai multă încredere în el, să reușească să facă diferența în ultimii 25 de metri, să ia acțiuni unu contra unu, să paseze decisiv, să dea goluri, asta trebuie să facă el.

Când va marca un gol, probabil se va descătușa și va reuși să aibă evoluții foarte bune”, a spus Nicolae Dică, după Silkeborg – FCSB 5-0.

Gigi Becali şi Nicolae Dică, făcuţi praf după dezastrul din Danemarca, Silkeborg – FCSB 5-0

Gigi Becali şi Nicolae Dică au fost făcuţi praf după dezastrul din Danemarca, Silkeborg – FCSB 5-0. Barasarab Panduru l-a acuzat pe patronul roş-albaştrilor că l-au interesat doar cele 7 milioane de euro garantate de prezenţa în grupele UEFA Conference League.

Reclamă

„E normal, rezultatul e mare la FCSB. Cine voiai să joace? Că a dat 1.7 milioane pe Miculescu e una, că ce joace e alta. Octavian Popescu a dat pasă în centru acolo, dar ce a jucat el? Era bandă, dar intra în bandă. Un 4-4-2 a fost cu ceva Suedia, facem 4-2-2-2.

E o seară complicată pentru FCSB, una în care vii din urmă cu şapte milioane luate, dar ai pierdut respectul.

Nu vor fi mulţi suporteri cu Anderlecht. 10.000? 15.000 mi se par mulţi. Respectul oamenilor l-ai pierdut în seara asta, că mai bine dai şapte milioane de euro din buzunar decât să pierzi respectul oamenilor. Pe moment l-ai pierdut, dar depinde de tine dacă îl recapeţi. Să nu-i tragi suta de lei la peluză. Au tras pe poartă? Nu, au fost nişte şuturi peste poartă, dar niciun şut pe poartă”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, niciun șut pe poartă în umilinţa cu Silkeborg

FCSB nu a tras niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg, din Conference League. Vicecampioana României a fost umilită de formația din Danemarca, cu 5-0, după o prestație dezastruoasă. Echipa patronată de Gigi Becali a fost dominată clar de Silkeborg la aproape toate capitolele.

FCSB a suferit una dintre cele mai rușinoase eșecuri din istorie și s-a „prăbușit” pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu un singur punct obținut.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și