Închide meniul

Helmut Duckadam ştie de ce FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani! Gigi Becali, tras la răspundere de „Eroul de la Sevilla”

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 19:34

Reclamă
Helmut Duckadam ştie de ce FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani! Gigi Becali, tras la răspundere de „Eroul de la Sevilla

Helmut Duckadam împlineşte 64 de ani

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AS.ro

Helmut Duckadam a găsit motivul pentru care FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015, şi îl trage la răspundere pe Gigi Becali. Fostul portar este de părere că implicarea patronului dăunează echipei roş-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ajuns la patru victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii se pregătesc de duelul cu Anderlecht, din Conference League, meci ce va fi joi, în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:45.

Helmut Duckadam ştie de ce FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani. Gigi Becali, tras la răspundere

Helmut Duckadam a declarat că FCSB nu dezvoltă un joc colectiv, ci se bazează pe calităţile tehnice ale unor jucători. Patronul Gigi Becali este taxat de fostul portar, pentru implicarea pe care o are în cadrul echipei.

„Niciun antrenor de la FCSB din ultimii ani nu au reușit să facă la FCSB un joc de echipă. Nu știu de ce. Și asta de ani de zile.

Au câțiva jucători care ies în evidență, care pot face ca o partidă să curgă în favoarea lor sau să o câștige, dar ca joc de echipă stau foarte rău. Poate că și implicarea patronului uneori face imposibil acest lucru. Nu îmi dau seama”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali, ridicat în slăvi după ce l-a adus pe Andrea Compagno la FCSB

Gigi Becali a fost ridicat în slăvi după ce l-a adus pe Andrea Compagno la FCSB. Helmut Duckadam l-a lăudat pe finanțatorul roș-albaștrilor pentru transferul italianului.

FCSB le-a plătit 1,5 milioane de euro celor de la FC U Craiova 1948 pentru Compagno, dar Duckadam crede că italianul și-a meritat banii cu vârf și îndesat.

”Eu rămân la părerea mea referitoare la Compagno, cred că FCSB a făcut cel mai bun transfer din ultimii ani. De un asemenea vârf avea nevoie. Nu știu dacă s-a dat suma de 1,5 milioane de euro sau mai mult, dar e cel mai bun transfer.

Reclamă

Asta e și problema colegilor, pentru că nu îl pun în valoare cât ar trebui pe Compagno. Și Cordea își face mingea pe șutul lui, șutează mai rar. Pe partea cealaltă, Coman și Popescu fac același lucru.

Deci Compagno rămâne un pivot acolo și are parte de puține centrări, eventual din cornere sau lovituri libere. În momentul în care iese jucătorul în evidență, îl vinzi mai ușor. Cu siguranță nu vrea acum să-l vândă pe Compagno”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Andrea Compagno a marcat golul victoriei pentru vicecampioană în meciul cu Sepsi, 1-0, şi a ajuns la cota 11 în actualul sezon de Liga 1.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26 30 sept.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15 30 sept.

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și