Închide meniul

Nicolae Dică speră la calificarea în grupele Conference League, înainte de FCSB – Viking: „Cu cine am, merg înainte”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 13:25

Nicolae Dică speră la calificarea în grupele Conference League, înainte de FCSB – Viking: „Cu cine am, merg înainte

Nicolae Dică a făcut anunţul în privinţa viitorului său la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică se simte încrezător înainte de FCSB – Viking, partidă ce va avea loc joi, de la ora 21:30, în format live text, pe as.ro. Antrenorul roş-albaştrilor şi-a analizat adversarul şi declaraă că echipa sa nu va avea o misiune uşoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Viking, în play-off-ul Conference League. Roş-albaştrii ţintesc o calificare în grupe, după ce duminică au obţinut şi prima victorie din noul sezon de Liga 1, contra celor de la Chindia.

Nicolae Dică, încrezător înainte de FCSB – Viking

Nicolae Dică are doar cuvinte de laudă pentru cei de la Viking. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că a pregătit meciul foarte bine, atât pe fază defensivă, cât şi pe fază ofensivă.

Totodată, Dică aminteşte faptul că Viking a eliminat-o pe Sparta Praga, în turul doi preliminar din Conference League.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că e o echipă bună. O echipă cu o organizare defensivă foarte bună și cu jucători de viteză în atac, ce pot face diferența oricând.

Reclamă

Ei au folosit, în mare două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Am pregătit ce avem de făcut. Pentru sistemul cu trei trebuie să schimbăm anumite lucruri, cum facem pressing-ul, am lucrat la antrenament. Eu lucrez și faza defensivă, și faza ofensivă, nu pun accent mai mult pe ceva anume.

Bineînțeles că ne putem califica. La meciul retur cu Saburtalo aveam un lot mai mic și ne-am calificat. Eu, cu cine am, merg înainte”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei cu Viking.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali continuă campania de transferuri la FCSB

Gigi Becali anunţă faptul că vor mai veni doi noi jucători sub comanda lui Nicolae Dică. Ultimul alăturat lotului FCSB-ului a fost Vadim Raţă, jucător adus de la Voluntari.

Astfel, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că echipa sa mai are nevoie de un atacant şi un fundaş central. Pe postul de vârf au fost aduşi în această vară David Miculescu şi Bogdan Rusu, iar pentru poziţia de stopper, FCSB se poate baza pe Joyskim Dawa şi Joonas Tamm.

„Vor mai veni încă doi, trei jucători, pentru că m-a impresionat că s-au vândut biletele. Atacant şi fundaş central, pentru că avem doar doi fundaşi centrali”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Totodată, Gigi Becali a fost impresionat de rapiditatea cu care s-au vândut biletele pentru partida de pe Arena Naţională cu Viking. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că FCSB are toate atuurile pentru a lua o opţiune serioasă la calificarea în grupele Conference League, încă din manşa tur.

„Acum iubesc oamenii, le fac pe plac lor. Nu am cum să vând când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul. Din punct de vedere valoric, avem valoare, suntem şi mai experimentaţi, jucăm şi acasă. Normal că vom lua o opţiune de calificare serioase, la 2 goluri”, a mai spus Gigi Becali, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și