Închide meniul

Gigi Becali continuă campania de transferuri la FCSB. Încă două mutări anunţate, înainte de duelul cu Viking

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 11:01

Gigi Becali continuă campania de transferuri la FCSB. Încă două mutări anunţate, înainte de duelul cu Viking

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali continuă seria transferurilor la FCSB. Patronul roş-albaştrilor anunţă alte două mutări, chiar înainte de partida tur cu Viking, din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit faptul că FCSB mai are nevoie de întăriri, în ciuda campaniei de transferuri specatculoase din această vară. Mobilizarea patronului roş-albaştrilor de a aduce întăriri lui Nicolae Dică provine din faptul că a fost plăcut suprins de rapiditatea cu care s-au vândut biletele pentru partida cu Viking.

Gigi Becali continuă seria transferurilor la FCSB, înainte de partida cu Viking

Gigi Becali anunţă faptul că vor mai veni doi noi jucători sub comanda lui Nicolae Dică. Ultimul alăturat lotului FCSB-ului a fost Vadim Raţă, jucător adus de la Voluntari.

Astfel, patronul roş-albaştrilor a dezvîluit că echipa sa mai are nevoie de un atacant şi un fundaş central. Pe postul de vârf au fost aduşi în această vară David Miculescu şi Bogdan Rusu, iar pentru poziţia de stopper, FCSB se poate baza pe Joyskim Dawa şi Joonas Tamm.

„Vor mai veni încă doi, trei jucători, pentru că m-a impresionat că s-au vândut biletele. Atacant şi fundaş central, pentru că avem doar doi fundaşi centrali”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Totodată, Gigi Becali a fost impresionat de rapiditatea cu care s-au vândut biletele pentru partida de pe Arena Naţională cu Viking. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că FCSB are toate atuurile pentru a lua o opţiune serioasă la calificarea în grupele Conference League, încă din manşa tur.

„Acum iubesc oamenii, le fac pe plac lor. Nu am cum să vând când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul. Din punct de vedere valoric, avem valoare, suntem şi mai experimentaţi, jucăm şi acasă. Normal că vom lua o opţiune de calificare serioase, la 2 goluri”, a mai spus Gigi Becali, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Gigi Becali anunţă plecarea unui jucător adus în această vară la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Rachid Bouhenna nu va mai evolua pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost dezamăgit de evoluţia fundaşului din partida cu Chindia Târgovişte, considerându-l vinovat pentru ambele goluri încasate de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Bouhenna nu mai vede iarba FCSB-ului în viaţa lui. La revedere! I-am zis lui MM să plece. Bouhenna a distrus meciul. I-a dat mingea jucătorului, la primul gol, iar la al doilea l-a încurcat pe Tamm. A distrus meciul, după ce a făcut-o şi cu Rapid. La revedere, tată. La FCSB nu are voie să se atingă adversarul de poartă, mingea trebuie să fie numai la el”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Rachid Bouhenna este unul dintre cei trei fundaşi centrali aduşi în această vară de Gigi Becali, alături de Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Cei doi vor rămâne singurii stopperi din lotul FCSB-ului, Iulian Cristea fiind în continuare accidentat.

Recomandări
  • Gigi Becali anunţă alte transferuri la FCSB
  • Patronul roş-albaştrilor îi mai aduce întăriri lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și