Închide meniul

Nicolae Dică ştie cum FCSB o poate învinge pe Silkeborg: „Joacă într-un «sistem brăduleţ». Trebuie să dăm totul pe teren”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 20:25

Nicolae Dică ştie cum FCSB o poate învinge pe Silkeborg: „Joacă într-un «sistem brăduleţ». Trebuie să dăm totul pe teren

Nicolae Dică a prefaţat duelul dintre Silkeborg şi FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință / Captura Antena 1

Nicolae Dică a prefaţat partida dintre Silkeborg şi FCSB. Antrenorul a declarat că adversara de joi a roş-albaştrilor are numeroase puncte forte, însă jucătorii săi ţintesc victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Silkeborg, în etapa a treia din grupa de Conference League. Roş-albaştrii au un singur punct, obţinut după remiza cu Anderlceht din runda precedentă, şi se află pe penultimul loc în clasament, în faţa adversarei de joi. Meciul vicecamioanei României va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:45.

Nicolae Dică a prefaţat duelul dintre Silkeborg şi FCSB

Nicolae Dică i-a analizat pe cei de la Silkeborg, şi a ajuns la concluzia că danezii formează o echipă puternică, mai ales pe teren propriu.

Cu toate acestea, Dică speră ca roş-albaştrii să obţină un rezultat pozitiv, chiar dacă mulţi titulari de bază vor fi menajaţi. În ciuda presiunii dată de rezultatele modeste înregistrate de echipă, antrenorul roş-albaştrilor susţine că vine cu plăcere la antrenamentele FCSB-ului.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg, e o echipă care verticalizează mult, joacă bine și pe contraatac, e o echipă cu talie, organizată foarte bine defensiv, joacă într-un «4-3-3 brăduleț», atacanții lor laterali vin mult în interior. Pe teren propriu sunt mai buni, probabil și datorită terenului, suporterilor. Dar sper să obținem un rezultat pozitiv.

Reclamă

Presiune mare e peste tot, îmi place să muncesc, vin în fiecare zi cu mare plăcere la antrenament, indiferent de locul în clasament, de unde antrenez. După jocul de mâine, avem timp să ne gândim și la meciul cu Petrolul. Până atunci, cei care intră mâine pe teren trebuie să dea totul!”, a declarat Nicolae Dică, ân conferinţa de presă premergătoare partidei cu Silkeborg, citat de gsp.ro.

FCSB a băgat frica în Silkeborg

FCSB a băgat frica în Silkeborg înaintea meciului din grupele UEFA Conference League. Kent Nielsen, antrenorul danezilor, a avut doar cuvinte de laudă la adresa roș-albaștrilor.

”Avem respect mare pentru FCSB. Am arătat în primele două meciuri că suntem o echipă mică, dar ne putem lupta cu fiecare dintre adversari, mai bine cotați decât noi. Ne trebuie și noroc, ne uităm cu încredere spre acest meci cu românii. Știm că suntem bine în liga internă, dar în Europa e altceva. Cred că va fi un meci spectaculos.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut că adversarii au anunțat că nu vin cu 7 jucători, dar au alți fotbaliști de valoare în lot. Am văzut și meciul cu norvegienii (n.r. – Viking), și cu Anderlecht că schimbă frecvent primul 11.

Este dificil să speculăm, credem că va fi un duel strâns, știm că FCSB joacă la nivel de top. Noi vrem să ne ridicăm la același statut ca să ne apropiem victoria. Nu contează cine joacă, cine nu joacă. Nu credem că ar fi un dezavantaj pentru noi să jucăm pe iarbă, la retur. În Scandinavia sunt multe suprafețe ca ale noastre.

Nu am amintiri frumoase cu românii, în istorie. Mă refer la acel meci din 1989. Românii au avut mereu jucători tehnici, m-am confruntat cu ei. De asemenea, am jucat contra lui Hagi! Românii au jucători ce aduc ceva extra. De aceea știu că românii au energie și rezistă la presiune maximă, le-am spus și jucătorilor. Chiar dacă toată lumea susține că FCSB vine cu echipa a doua”, a declarat antrenorul lui Silkeborg, citat de gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și