Închide meniul

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB: „Dacă nu vom avea rezultate, normal că va veni un alt antrenor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 13:02

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB: „Dacă nu vom avea rezultate, normal că va veni un alt antrenor!

Nicolae Dică a făcut anunţul în privinţa viitorului său la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB. Antrenorul are mână liberă pentru 15 etape, iar obiectivul stabilit de Gigi Becali este ca gruparea roş-albastră să fie lider în clasament sau la trei puncte în spatele liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă „Dicanio” nu îşi va îndeplini obiectivul, Gigi Becali va interveni din nou la echipă.

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB

„Nu trebuie să facem caz. O să iau în seamă persoanele care m-au susţinut. Cel mai important lucru este să îmi impun ideile. Oamenii au spus că antrenorii vin pentru bani. Banii sunt pe ultimul loc. Nu i-am pus pe primul loc.

Nu trebuie să stau să explic ce este diferit. Este important că am ajuns la un numitor comun. Ziua de luni a fost până noaptea târziu… Nu este vorba de condiţii. Sunt un om care comunică, care ascultă idei de la oamenii din jur.

Au fost lucruri pe care le-a spus atunci dânsul. Ştiţi cum e la nervi. Am convingerea şi cuvântul patronului că nu se va mai întâmpla acest lucru. Dacă nu vom avea rezultate după 15 etape, normal că va veni un alt antrenor. Am stabilit că e un obiectiv în 15 etape. Există şi o clauză de rezilere. Nu se poate să plece oricând”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

Gigi Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. „Dicanio” a efectuat primul antrenament, iar patronul FCSB a transmis că acesta va avea libertate pentru cel puţin 15 meciuri.

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali îi aduce întăriri lui Nicolae Dică la FCSB, după vânzarea lui Florin Tănase

Gigi Becali îi aduce întăriri lui Nicolae Dică la FCSB, după vânzarea lui Florin Tănase în China. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut calculele şi a anunţat că va avea un buget de 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va încasa 3 milioane de euro din vânzarea lui Florin Tănase. Patronul FCSB a pus ochii pe David Miculescu de la UTA Arad şi pe Alexandru Işfan, de la FC Argeş.

„Da, Safranko. Mai e încă unul. Să vedem când se rezolvă. Acum, că pleacă Tănase, nu mai îmi e teamă. O să am buget de 10 milioane de euro, din bani pe care trebuie să îi încasez. Nu mai am treabă, tată, nu mai dau.

Ce vreau să iau nu e din campiomatul României. Dacă îl dă pe Miculescu cu 500.000 de euro, îl iau. Dacă îl dă pe Işfan pe un preţ acceptabil, îl iau”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și