Închide meniul

Nicolae Dică, surpriză uriaşă în echipa de start din Silkeborg – FCSB! A titularizat un jucător adus direct din Liga 3

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 18:28

Nicolae Dică, surpriză uriaşă în echipa de start din Silkeborg – FCSB! A titularizat un jucător adus direct din Liga 3

Mihai Stoica, surprins de numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a pregătit o surpriză uriaşă în echipa de start din Silkeborg – FCSB. Antrenorul a titularizat un jucător adus direct din Liga 3. Este vorba despre Andrei Dumiter (23 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca. Opt titulari de la vicecampioana României nu vor juca în meciul cu Silkeborg, din grupa B a UEFA Conference League.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Nicolae Dică, surpriză uriaşă în echipa de start din Silkeborg – FCSB

Astfel, Nicolae Dică a pregătit o surpriză uriaşă în echipa de start a celor de la FCSB. Andrei Dumiter, care nu a prins deloc lotul celor de la FCSB de 5 luni, a fost titularizat pentru meciul din Danemarca.

Dumiter a evoluat ultima oară pentru FCSB pe 14 mai 2022, în FCSB – FC Voluntari 2-2, remiză în urma căreia gruparea roş-albastră şi-a luat gândul de la titlu. Acesta a mai bifat apariţii şi pentru FCSB 2, în Liga 3.

Reclamă

Echipa de start a celor de la FCSB:

FCSB: Târnovanu – Boboc, Haruț, Dawa, Pantea – Oaidă, Dulca – Octavian Popescu, Miculescu, Dumiter – Rusu
Rezerve: Vlad, Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

Andrei Dumiter l-a costat pe Gigi Becali 350.000 de euro

Dumiter a venit la FCSB în vara anului trecut de la Sepsi. Becali a plătit pe el 350.000 de euro şi, deşi nu a jucat foarte mult, cele 3 goluri marcate au făcut ca atacantul să fie unul dintre jucătorii apreciaţi de patronul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Dumiter este un atacant născut la 10 aprilie 1999, în Timişoara. Acesta a evoluat, la nivel de copii şi juniori, pentru Nova Mama Mia Becicherecu Mic, LPS Banatul şi Ripensia Timişoara, la ultima evoluând în 61 de partide de Liga 2, în care a marcat 21 de goluri.

Andrei Dumiter, de la „vreau să câștigăm toate meciurile și toate trofeele puse în joc”, la Liga a 3-a

Andrei Dumiter avea ambiţii mari anul trecut, după ce a semnat cu FCSB. Acesta voia să devină campion în Liga 1 şi să ridice Cupa României. După doar un an, acesta a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali şi evoluează chiar şi în Liga 3.

„E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar și vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condițiile de aici, astfel încât să pot progresa și să ajung la un nivel superior. Atunci nu eram foarte sigur să vin, dar nu mai contează ce a fost. Contează că acum sunt aici și împreună să ne atingem obiectivele impuse de club. Normal că pot face față presiunii.

Eu sper să câștigăm cu Craiova. Am venit cu gândul de a câștiga toate meciurile și toate trofeele puse în joc. Avem toate condițiile necesare ca să obținem astfel de performanțe. Știu că nu s-a reușit demult să se câștige trofee foarte importante. Sincer, nu mă uit la adversar, ci la ceea ce facem noi. Așa am fost și înainte, așa o să privesc lucrurile și aici.

Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România, să ne dea acel impuls de care avem nevoie de în momentele grele. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul. Sunt sigur că putem câștiga campionatul. Asta trebuie să gândim toți de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit”, a declarat Andrei Dumiter, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
  • Nicolae Dică, surpriză uriaşă în Silkeborg – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și