Închide meniul

Nicolae Dică, un car de nervi la conferință înainte de Viking – FCSB: „De ce doar la noi vorbim de asta? E ceva ciudat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 21:01

Nicolae Dică, un car de nervi la conferință înainte de Viking – FCSB: „De ce doar la noi vorbim de asta? E ceva ciudat!

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham - FCSB

Nicolae Dică, la o conferință de presă / Hepta

Nicolae Dică s-a enervat la conferința de presă dinainte de Viking – FCSB, când a fost întrebat dacă se simte sub presiune la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Nicolae Dică a răbufnit și a transmis că nu își simte postul pus în pericol la FCSB, chiar dacă roș-albaștrii vor rata prezența în grupele Conference League.

Nicolae Dică s-a enervat la conferința de presă înainte de Viking – FCSB

„Prin presiune la ce referi? Presiune este la orice club mergi, mai ales la un club care vrea să câștige campionatul și să meargă în grupe. La orice echipă e presiune. Am antrenat și la Liga 3, și la Liga 2, și la Liga 1. La un club cum e Steaua, într-adevăr, fiecare meci trebuie câștigat și e o presiune mai mare.

Dar nu știu la ce presiune te refereai tu. Dacă mai rămân eu sau ce? Eu, când am venit la echipă, am venit după un eșec în Europa și toată lumea vorbea că nu vom merge mai departe, să trecem de Saburtalo, dar am trecut două tururi de atunci. Am făcut niște lucruri bune, cred eu, iar jocul echipei s-a schimbat. De ce doar la noi vorbim de schimbarea antrenorului imediat? Am jucat șase meciuri și am pierdut doar un joc. E ceva ciudat!

Despre asta voiai să mă întrebi. Mi se pare ciudat. Ok, dacă asta este părerea voastră… după aia ne mirăm că de ce se schimbă antrenorii atât de repede. Păi, dacă noi, după cinci etape, vrem să-l schimbăm, ok…

Reclamă

Nu mă deranjează discuțiile astea, eu îmi fac treaba în continuare, dar mă refer ca idee. Dacă noi vorbim după 3-6 etape să se schimbe antrenorul și după tot voi vorbiți că de ce se schimbă antrenorul. D-asta se schimbă, că dacă toată lumea vorbește să schimbăm antrenorul…

Eu, când am venit la echipă, obiectivul nu era calificarea în grupele Conference League, pentru că am venit cu trei zile înaintea de un joc foarte important și am reușit să trecem mai departe”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu Viking.

Joonas Tamm trage un semnal de alarmă înainte de Viking – FCSB

Tamm a transmis că roș-albaștrii trebuie să fie mai inspirați pe faza ofensivă. Fundașul golgheter al vicecampioanei a dezvăluit că Dică a efectuat antrenamentele pe teren sintetic, ca să-și obișnuiască elevii cu această suprafață.

Reclamă 4 / 0/3

„Va fi un meci dificil, așa cum a fost și cel din tur. Acum avem nevoie de calitate în ofensivă. E dificil terenul sintetic, dar nu foarte greu, cred că ne vom descurca bine. Eu am jucat mult pe teren sintetic în Norvegia.

E greu de zis dacă va fi un avantaj pentru ei, dar noi cu siguranță am fi preferat să jucăm pe iarbă. Asta este, trebuie să ne descurcăm așa, nu cred că va fi o problemă. Ne-am antrenat 3-4 zile pe teren artificial și cred că va fi ok. Ei conduc cu 2-1, trebuie să fim concentrați pentru a ne califica. Am făcut o plimbare în apropierea hotelului, într-o zonă pe lângă mare, a fost bine, dar a bătut vântul foarte tare”, a spus Joonas Tamm, la conferința de presă dinaintea meciului cu Viking.

Mihai Stoica a dezvăluit tactica lui Viking pentru returul cu FCSB

MM Stoica e convins că FCSB e mai valoroasă decât Viking. Managerul general al roș-albaștrilor crede că înfrângerea din tur e nemeritată. Mihai Stoica consideră că norvegienii sunt mai slabi decât Saburtalo, echipă pe care FCSB a eliminat-o în turul 2 preliminar.

”Aş vrea să marcăm pentru că acolo a fost problema. Noi am adus mingi. Ok, l-am pierdut pe Tănase, dar cu Tănase în echipă marcau mai rar ceilalţi. E adevărat că terenul sintetic poate pune probleme, dar nu e momentul să căutăm alibiuri, noi rebuie să câştigăm acolo.

Ne-am fi dorit foarte mult să egalăm pe final, că una era 2-2 şi alta e acum. Ei sunt calificaţi când începe meciul, dar nu cred că pot 90 de minute acolo sau 100 s-o ţină aşa cum au făcut la Bucureşti, din minutul 3 să tragă de timp.

Cred că se vor băga de la început cu corăbiile lor în poartă. Nu mi s-a părut sub nicio formă Viking peste Saburtalo. Ăia ne-au pus cele mai mari probleme. La un moment dat nu găseam mingea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și