Închide meniul

Nicolae Dică, „urecheat” la scenă deschisă pentru gestul de la finalul meciului cu Silkeborg: „E lipsă crasă de educație!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 12:23

Nicolae Dică, „urecheat la scenă deschisă pentru gestul de la finalul meciului cu Silkeborg: „E lipsă crasă de educație!

Nicolae Dică, suprize pentru meciul dintre FCSB şi Anderlecht

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Nicolae Dică, „urecheat” la scenă deschisă pentru gestul de la finalul meciului cu Silkeborg
  • „E lipsă crasă de educație!”

Nicolae Dică a fost „urecheat” la scenă deschisă pentru gestul de la finalul meciului cu Silkeborg. FCSB a fost umilită și în returul de pe Arena Națională, tot cu 0-5, la fel ca în partida tur cu danezii, din grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vizibil afectat pe bancă, din cauza rezultatului rușinos, „Dicanio” a plecat direct la vestiare după fluierul de final. Antrenorul roș-albaștrilor nu a mai mers să-l salute pe tehnicianul lui Silkeborg, Kent Nielsen, iar gestul său a fost taxat de Valeriu Răchită.

Nicolae Dică, „urecheat” la scenă deschisă pentru gestul de la finalul meciului cu Silkeborg

Fostul fundaș l-a criticat aspru pe Nicolae Dică și i-a amintit că Nielsen n-a apelat la același gest în 2014, atunci când Aalborg, echipa danezului de la vremea respectivă, a fost umilită de FCSB cu 0-6, în Europa League.

Reclamă

„Asta denotă lipsă crasă de educație!”, a „tunat” Valeriu Răchită, care nu a ezitat să-l ironizeze pe Dică în legătură cu obiectivele stabilite la clubul lui Gigi Becali.

„Păi, ce treabă are Dică cu obiectivele și cu strategia clubului, cu managementul? Să-l întrebăm pe Gigi, dacă se axează doar pe campionat. Sunt lucruri care, la un club normal, profesionist, nu s-ar întâmpla. Îl înțeleg pe Gigi Becali, că sunt banii lui, noi comentăm ceea ce vedem.

Reclamă

Ceea ce ni s-a spus putem să gândim și cu capul nostru că încearcă Dică să ne mintă. Gestul său de la final, când s-a dus direct la vestiare, fără să se ducă să dea mâna cu un nume mare al fotbalului danez, care atunci când a pierdut cu 6-0 cu Aalborg la București a venit și a dat mâna cu adversarul lui, denotă lipsă crasă de educație”, a spus Valeriu Răchită, pentru Pro Arena.

„Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?”. Ce a răspuns Nicolae Dică

Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?„. Nicolae Dică a avut o reacţie categorică după umilinţa cu Silkeborg, scor 0-5, când a fost întrebat dacă îşi face griji că va fi demis. Antrenorul lui FCSB nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că se aşteaptă să fie pe bancă şi la următorul meci al roş-albaştrilor.

Nicolae Dică a dezvăluit că decisivă poate fi următoarea partidă a roş-albaştrilor, cea din Liga 1, cu UTA. Dacă în Conference League a declarat că şi-a îndeplinit deja obiectivul, în campionat e obligat să obţină calificarea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?) Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă. Să mă tem că mă dă cineva afară? Sunt alte lucruri mai bune de făcut în viaţa asta decât să ne temem de acest lucru.

Întrebaţi conducerea. Obiectivul? Când am venit la Steaua (n.r. FCSB) nu ni s-a pus obiectiv grupele Conference League şi am reuşit să ne calificăm. Înseamnă că obiectivul l-am îndeplinit. Cu toţii ne doream mai mult. Ăsta e nivelul nostru în acest moment, lotul pe care îl avem. Sunt adversari buni.

Nu, nu m-am gândit să îmi dau demisia. Aştept meciul cu UTA. Am avut o discuţie cu conducerea clubului după meciul cu Craiova şi am spus că am încredere în jucători. Am câştigat 2 meciuri importante şi am făcut jocuri bune. Şi la meciul cu FC Argeş a fost decisiv, şi la meciul cu UTA va fi la fel.

Ce a spus Nicolae Dică după umilința cu Silkeborg

Eu aşa sunt, mie îmi place să îmi apăr jucătorii pentru că eu am încredere în ei. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Ce să facem acum? Să dau în jucători? Nu sunt genul ăsta de om. Chiar vorbeam înainte de meci, când eram jucător erau criticaţi jucătorii, acum când sunt antrenor, sunt criticaţi antrenorii„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Antrenorul lui FCSB a recunoscut că este o înfrângere care poate fi considerată „o pată neagră” pentru CV-ul său.

Da, într-adevăr, aşa este, dar eu gândesc că am îndeplinit obiectivul de a califica echipa în Conference League. Sunt lucruri din care vreau să învăţ

În momentul când se pierde, nu o singură persoană e vinovată, suntem cu toţii. Fiecare are o parte de vină„, a mai spus tehnicianul roş-albaştrilor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF