Închide meniul
Video

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Gheorghe Mustaţă, mesaj clar înaintea returului cu danezii: „Avem şanse să ne calificăm!”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 18:15

Reclamă

Nordsjaelland - FCSB LIVE VIDEO | Gheorghe Mustaţă, mesaj clar înaintea returului cu danezii

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Gheorghe Mustaţă a transmis un mesaj clar, înaintea returului din preliminariile Conference League cu danezii. Liderul galeriei roş-albastre a declarat că vicecampionii au şanse să obţină calificarea în play-off, având în vedere rezultatul din tur, de 0-0, de pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nordsjaelland – FCSB, meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul Conference League, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 20:00. De asemenea, meciul se va vedea şi în format live video, pe AS.ro.

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Gheorghe Mustaţă, mesaj clar înaintea returului cu danezii

Gheorghe Mustaţă a prefaţat duelul cu Nordsjaelland, mărturisind că FCSB se va bucura de o mare susţinere din partea fanilor, care au făcut deplasarea în Danemarca.

Liderul galeriei roş-albaştrilor a dezvăluit că obiectivul principal al echipei este câştigarea titlului, mărturisind că fanii vor rămâne alături de echipă şi în cazul în care se va rata calificarea în play-off-ul Conference League.

„S-a văzut că suntem al 12-lea jucător. Steaua este iubită, oamenii vin alături de echipă. Avem echipă acum. Important este să-i mobilizăm, ei să se mobilizeze. Să luăm campionatul. Repet, mai puţin mă interesează cupele europene, mă interesează să luăm campionatul. Suntem dornici, noi suporterii, să ieşim în stradă cu zecile de mii, aşa cum o făceam cândva.

Reclamă

Am auzit că s-au dat biletele, m-au sunat români. Am găsit înţelegere din partea danezilor, ne-au spus că toţi români vor fi îndrumaţi către peluza noastră.
Şanse sunt, nu putem să spunem că nu avem şanse. Posibil un 1-0, şi s-a terminat. Noi suntem alături de ei şi ce o fi, o fi, mergem înainte!”, a declarat Gheorghe Mustaţă, într-un interviu acordat pentru AntenaSport.

Gigi Becali „sparge banca” dacă echipa se califică: „Aduce 3 jucători!”

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că Gigi Becali va face 3 transferuri dacă echipa va trece de Nordsjaelland. Echipa lui Elias Charalambous are nevoie de victorie pentru a se califica, după ce în meciul tur din Ghencea scorul a fost 0-0.

“Dacă ne calificăm, vă spun din surse sigure şi stiţi că le ştiu, clubul face trei transferuri. Aduce trei jucători noi. Dacă nu ne calificăm, Doamne fereşte, vom mai aduce un singur jucător, un atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Pe aceasta cale îi chem pe toţi să fie alături de echipă pe durata întregului sezon. Mă bucur că este nebunie deja pe bilete pentru meciul de duminică, de acasă cu Iaşi.

De opt ani vrem să fim campioni. Pentru noi este mult mai important titlul decât calificările mai departe în Europa. Dacă echipa nu se califică astă seară, noi o vom susţine la fel de mult„, a spus Gheorghe Mustaţă în emisiunea „Salvaţi Steaua”, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și