Închide meniul

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO. Gigi Becali „sparge banca” dacă echipa se califică: „Aduce 3 jucători!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 17:19

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO. Gigi Becali „sparge banca dacă echipa se califică: „Aduce 3 jucători!

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Octavian Popescu în scandalul cu Pancu

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO Gigi Becali „sparge banca” dacă echipa se califică în playoff-ul Conference League. Nordsjaelland – FCSB e azi, de la 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că Gigi Becali va face 3 transferuri dacă echipa va trece de Nordsjaelland. Echipa lui Elias Charalambous are nevoie de victorie pentru a se califica, după ce în meciul tur din Ghencea scorul a fost 0-0.

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO Gigi Becali „sparge banca” dacă echipa se califică

Dacă ne calificăm, vă spun din surse sigure şi stiţi că le ştiu, clubul face trei transferuri. Aduce trei jucători noi. Dacă nu ne calificăm, Doamne fereşte, vom mai aduce un singur jucător, un atacant.

Pe aceasta cale îi chem pe toţi să fie alături de echipă pe durata întregului sezon. Mă bucur că este nebunie deja pe bilete pentru meciul de duminică, de acasă cu Iaşi.

De opt ani vrem să fim campioni. Pentru noi este mult mai important titlul decât calificările mai departe în Europa. Dacă echipa nu se califică astă seară, noi o vom susţine la fel de mult„, a spus Gheorghe Mustaţă în emisiunea „Salvaţi Steaua”, conform fanatik.ro.

Reclamă

Elias Charalambous, înainte de Nordsjaelland – FCSB

Meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, va fi de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Elias Charalambous este sigur că vicecampioana României poate da lovitura în Danemarca şi să obţină calificarea în play-off.

Ştim că vin meciuri tot mai grele, mai ales atunci când jucăm în deplasare. Dar am venit aici să suferim şi cu obiectivul de a ne califica în turul următor. Nu am venit aici doar să jucăm, ne dorim să ajungem în play-off. Ştim că va fi dificil, dar asta avem de făcut. Jucătorii s-au antrenat bine şi aşteaptă meciul.

Eu şi staff-ul meu încercăm să facem totul pentru a aduce jucătorii în cea mai bună formă. Suntem gata şi vom vedea mâine ce şanse avem. Avem planul nostru, strategia pentru acest meci. Repet, ştim că va fi extrem de dificil, dar în astfel de meciuri este nevoie să suferi pentru a câştiga.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafaţă (n.r. terenul sintetic). Cu siguranţă nu suntem învăţaţi să jucăm pe un asemenea teren, nu este cea mai bună variantă pentru noi, dar nu căutăm scuze. Trebuie să ne adaptăm, acesta este fotbalul. Ne vom adapta şi acum, aşa cum am făcut-o şi cu alte ocazii.

Întâlnim o echipă căreia îi place să ţină de minge, ei joacă pe un teren pe care îl ştiu foarte bine. Credem că strategia gândită de noi este cea mai bună pentru meciul de mâine. Ne dorim ca totul să decurgă bine pentru a ne califica.

Şi noi avem un atac bun, prin urmare şi ei trebuie să se apere. Le ştim punctele slabe şi vom da totul pentru calificare!„, a declarat Elias Charalambous înaintea meciului cu Nordsjaelland.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și