Închide meniul

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Surprize în primul 11 al roş-albaştrilor, pentru returul cu danezii! Andrea Compagno, rezervă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 19:15

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Surprize în primul 11 al roş-albaştrilor, pentru returul cu danezii! Andrea Compagno, rezervă

FCSB - Poli Iași 2-1.

Jucătorii celor de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Surprize în primul 11 al roş-albaştrilor, pentru returul cu danezii, din preliminariile Conference League. Andrea Compagno a fost lăsat în continuare pe banca de rezerve, Florinel Coman şi Octavian Popescu fiind folosiţi în faţa mijlocaşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nordsjaelland – FCSB, confruntarea decisivă pentru play-off-ul Conference League, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 20:00. Meciul va fi de asemenea şi în format live video, pe AS.ro.

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO | Surprize în primul 11 al roş-albaştrilor, pentru returul cu danezii

FCSB o va ataca pe Nordsjaelland cu Florinel Coman şi Octavian Popescu, ambii jucând pe poziţia de atacant. În spatele lor, Darius Olaru va fi folosit pe o poziţie mai avansată, faţă de cum joacă în mod obişnuit.

De asemenea, linia mediană a celor de la FCSB, pentru returul cu danezii, va fi formată din Damjan Djokovic, Adrian Şut şi Ovidiu Popescu.

Adrian Şut s-a refăcut la timp pentru returul cu Nordsjaelland, după ce s-a accidentat la încălzire, chiar înaintea duelului din manşa tur, de pe stadionul din Ghencea.

Reclamă

Ovidiu Popescu l-a înlocuit, la momentul respectiv, pe Adrian Şut în primul 11 al roş-albaştrilor. Mijlocaşul a rămas în echipa de start a vicecampioanei şi pentru duelul retur.

Andrei Cordea şi Andrea Compagno vor începe returul cu Nordsjaelland ca rezervă, după ce în tur au fost titulari. Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de prestaţia celor doi, după manşa tur, şi astfel au fost lăsaţi pe bancă pentru duelul decisiv din Danemarca.

Rezervă este şi Alexandru Băluţă, după ce a suferit o entorsă chiar înaintea duelului din Danemarca.

Reclamă 4 / 0/3

În defensivă, nicio schimbare nu s-a produs faţă de meciul tur. Joyskim Dawa şi Vlad Chiricheş sunt fundaşi centrali, în timp ce în benzi vor evolua Alexandru Pantea şi Risto Radunovic.

În meciul tur, FCSB şi Nordsjaelland au remizat, scor 0-0, partida disputându-se pe stadionul din Ghencea. Roş-albaştrii nu au profitat de faptul că danezii au rămas în inferioritate numerică în minutul 59, după eliminarea lui Nagalo.

Echipele de start: 

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Djokovic – Olaru – Oct. Popescu, Fl. Coman

Rezerve: Vlad – Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Gheorghe, Băluță, Cordea

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Hanse, Hey, Frese – Svensson, Tverskov, Diamande – Nuamah, Ingvartsen, Antman.

Gheorghe Mustaţă, mesaj clar înaintea returului cu danezii

Gheorghe Mustaţă a transmis un mesaj clar, înaintea returului din preliminariile Conference League cu danezii. Liderul galeriei roş-albastre a declarat că vicecampionii au şanse să obţină calificarea în play-off, având în vedere rezultatul din tur, de 0-0, de pe stadionul din Ghencea.

Reclamă

„S-a văzut că suntem al 12-lea jucător. Steaua este iubită, oamenii vin alături de echipă. Avem echipă acum. Important este să-i mobilizăm, ei să se mobilizeze. Să luăm campionatul. Repet, mai puţin mă interesează cupele europene, mă interesează să luăm campionatul. Suntem dornici, noi suporterii, să ieşim în stradă cu zecile de mii, aşa cum o făceam cândva.

Am auzit că s-au dat biletele, m-au sunat români. Am găsit înţelegere din partea danezilor, ne-au spus că toţi români vor fi îndrumaţi către peluza noastră.

Şanse sunt, nu putem să spunem că nu avem şanse. Posibil un 1-0, şi s-a terminat. Noi suntem alături de ei şi ce o fi, o fi, mergem înainte!”, a declarat Gheorghe Mustaţă, într-un interviu acordat pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și