Închide meniul

Nordsjaelland – Partizan Belgrad 5-0, în play-off-ul Conference League. Fosta adversară a FCSB-ului i-a umilit pe sârbi

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2023, 21:50

Reclamă
Nordsjaelland – Partizan Belgrad 5-0, în play-off-ul Conference League. Fosta adversară a FCSB-ului i-a umilit pe sârbi

Nordsjaelland - Partizan Belgrad 5-0, în play-off-ul Conference League

Jucătorii lui Nordsjaelland se bucură după o victorie / Profimediaimages

Nordsjaelland – Partizan Belgrad 5-0, în play-off-ul Conference League. Vicecampioana di n Danemarca a obținut un rezultat mare în manșa tur a „dublei” cu echipa din Serbia. Astfel, fosta adversară a FCSB-ului este cu un pas în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii de la Nordsjaelland i-au eliminat pe elevii lui Elias Charalambous din turul al 3-lea preliminar al UEFA Conference League. Întâlnirile dintre vicecampioana din România și cea din Danemarca s-au încheiat cu scorurile de 0-0, la București, în timp ce la Farum, gazdele au câștigat partida cu scorul de 2-0.

Nordsjaelland – Partizan Belgrad 5-0, în play-off-ul Conference League. Danezii s-au distrat în manșa tur a „dublei” cu sârbii

Partida de la Farum a început cum nu se putea mai rău pentru Partizan Belgrad. Danezii au deschis scorul încă din minutul 11, prin reușita lui Frese. În minutul 43, Ingvartsen a stabilit scorul primei reprize, printr-o reușită de la punctul cu var. Un lucru interesant este că fotbalistul a marcat și în poarta FCSB-ului, tot de la punctul cu var, în același minut 43.

Debutul primei reprize a fost mai liniștit pentru sârbi, dar, lucrurile s-au schimbat în minutul 68. Același Ingvartsen, care a marcat o dublă și în poarta apărată de Ștefan Târnovanu, a marcat, tot dintr-o lovitură de la 11 metri.

Vicecampioana din Danemarca a punctat din nou în minutul 73, prin Villadsen, care a primit o pasă decisivă din partea aceluiași atacant, Ingvartsen, care a făcut un meci senzațional. Dacă seara sârbilor nu era deja una rea, Ilic a contribuit la aceasta printr-un gol marcat în propria poartă.

Reclamă

Totul putea să fie și mai rău pentru Partizan. În minutul 90+3, danezii au mai înscris încă odată. Totuși, centralul partidei a fost sesizat de un henț din camera VAR, iar reușita a fost anulată.

Chiar dacă partida retur nu a fost jucată, danezii de la Nordsjaelland sunt practic cu un picior în grupele UEFA Conference League, după această victorie. Partida retur va avea lo pe data de 31 august, la Belgrad, de la ora 22:00.

Nordsjaelland a dat lovitura pe piața transferurilor. Ernest Nuamah, noul jucător de la Olympique Lyon

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Fabrizio Romano, Ernest Nuamah a fost transferat de către oficialii lui Olympique Lyon. Înțelegerea constă într-un împrumut pe o perioadă de 1 an, la finalul căruia oficialii din Hexagon sunt obligați să le plătească danezilor suma de 25 de milioane de euro. Suma ar putea ajunge la 30 de milioane de euro, în cazul în care fotbalistul va bifa anumite obiective. Atacantul a semnat un contract valabil până în 2028 și urmează să efectueze vizita medicală.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu transferul fotbalistului din Ghana, oficialii lui Lyon au stabilit un nou record. Atacantul a devenit cel mai scump fotbalist transferat de gruparea din Franța, depășind suma de transfer achitată pentru serviciile lui Reine-Adelaide, care a costat 25 de milioane de euro.

Fotbalistul cotat la 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a ajuns la Nordsjaelland în luna ianuarie a anului 2022, de la academia fostei adversare a FCSB-ului din Ghana. În perioada petrecută la echipă acesta a jucat 49 de meciuri și a marcat 20 de goluir. De asemenea a oferit și 5 pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și