Închide meniul

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League. Gigi Becali a confirmat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 12:00

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League. Gigi Becali a confirmat!

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League

Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat / AntenaSport

Urmează o a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League. Vicecampionii României au pierdut cu Nordsjaelland, scor 0-2, şi au ratat calificarea în play-off-ul competiţiei. Meciul din Danemarca a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ia măsuri după ce echipa lui a ieşit din drumul spre grupele competiţiei europene. Omul de afaceri anunţă „curăţenia de vară” şi e gata să mai dea afară un jucător.

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League

Imediat după înfrângerea cu Nordsjaelland, Gigi Becali a anunţat că îl vinde pe Andrei Cordea la arabi. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu se va mai baza nici pe Vali Gheorghe.

La 12 ore distanţă, patronul FCSB-ului a mai pronunţat numele unui jucător care pleacă de la FCSB. Este vorba de Vali Creţu, fundaşul în vârstă de 34 de ani care nu a bifat niciun minut în acest sezon din Liga 1.

Cordea a plecat. Cred că a plecat. O să luăm 1,3 milioane de euro. Pleacă și Vali Gheorghe. O să vedem unde. O să plece și Crețu. Sunt cam mulți prin vestiar!”, a spus Gigi Becali la Palat

Reclamă

Valentin Creţu este din 2019 jucătorul FCSB-ului. A jucat, în tricoul roş-albastru, în 125 de meciuri.

Gigi Becali a clarificat şi situaţia lui Marius Ştefănescu, jucătorul de la Sepsi despre care apăruseră zvonuri că este cu un pas în curtea celor de la FCSB.

Ștefănescu? Ce e cu el? Ăia de la Sepsi sunt proști să-l dea acum după ce s-au calificat? La revedere! Nu mai iau niciun jucător! Nu-i problemă în campionat. Problema e ce facem când vom juca în cupele europene”, a adăugat Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii l-a anunţat pe Gigi Becali că pleacă de la FCSB!

Gigi Becali i-a criticat ieri pe cei care pregătesc echipa, antrenorul Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Totul a plecat după ce Gigi Becali a cerut ca jucătorii să stea 30 de minute în plus la antrenament, iar Mihai Pintilii a replicat că nu poate accepta asta şi că el pleacă de la FCSB.

I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r. antrenamentul)?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce îi spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac… Să vedeţi la Hagi, dacă îi bate așa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiție! Poți să spui că Olaru are emoții la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiție. Repeți până poți să faci”, a mai declarat Gigi Becali.

Gigi Becali ar putea să îl convingă pe Mihai Pintilii să rămână la FCSB. Antrenorul principal de la FCSB este Elias Charalambous. Mihai Pintilii nu putea oricum să fie antrenor principal fiindcă nu deţine licenţă PRO.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și