Închide meniul
VIDEO

Octavian Popescu a provocat eliminarea lui Kruzliak. Imediat, FCSB a profitat şi a marcat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 23:18 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 17:58

Octavian Popescu a provocat eliminarea lui Kruzliak. Imediat, FCSB a profitat şi a marcat

Octavian Popescu a provocat o eliminare

Captură Antena 1

Octavian Popescu a provocat eliminarea lui Kruzliak. „Perla” lui Gigi Becali scăpa spre poarta adversă, iar jucătorul de la Dunajska Streda a fost nevoit să îl faulteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a avut o ocazie mare de a marca în prima repriză, însă şutul său a trecut pe lângă poarta slovacilor.

Octavian Popescu a provocat eliminarea lui Kruzliak

Octavian Popescu a devenit căpitan la pauză, după ce Nicolae Dică a decis să îl schimbe pe Florinel Coman cu Răzvan Oaidă, Popescu a preluat banderola de căpitan şi a făcut pentru prima dată diferenţa în meci.

În minutul 67, Octavian Popescu a provocat un cartonaș roșu pentru Kruzliak.

David Miculescu și Bogdan Rusu, titulari în Dunajska Streda – FCSB

David Miculescu și Bogdan Rusu sunt titulari în Dunajska Streda – FCSB, primul meci din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Gigi Becali i-a prezentat oficial în urmă cu doar două zile.

Reclamă

Gigi Becali a plătit aproape două milioane de euro pentru David Miculescu și Bogdan Rusu. Patronul a anunțat încă de la conferința de presă de luni că cei doi vor fi titulari cu Dunajska Streda și s-a ținut de cuvânt.

Bogdan Rusu va juca în centrul atacului, în locul lui Ianis Stoica, în timp ce David Miculescu va evolua în banda dreaptă, Andrei Cordea fiind suspendat.

FCSB în meciul cu Dunajska Streda: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – Rusu

Reclamă 4 / 0/3

1,7 milioane de euro a costat transferul lui David Miculescu de la UTA la FCSB. Gigi Becali i-a achitat integral clauza de reziliere a contractului. Pentru Bogdan Rusu i-a plătit Mioveniului 100.000 de euro, dar FCSB ar putea să mai achite alte 250.000 de euro, dacă ajunge în grupele Conference League.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și