Închide meniul

Octavian Popescu, făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0: „S-a crezut Messi de România!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 octombrie 2022, 22:59

Octavian Popescu, făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0: „S-a crezut Messi de România!

Octavian Popescu, făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg - FCSB 5-0

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Octavian Popescu a fost făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0. Dinu Gheorghe este de părere că prestaţia tânărului fotbalist a fost dezastruoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 4 milioane de euro de site-urile de specialitate, Octavian Popescu a avut prestaţii slabe în acest sezon. Astfel, din titular incontestabil, tânărul fotbalist a devenit rezervă.

Octavian Popescu, făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0

Meciul cu Silkeborg din UEFA Conference League putea reprezenta o mare şansă pentru Octavian Popescu, însă acesta a risipit-o.

„Eu zic că el a fost greșit folosit, el trebuia să fie folosit mai puțin și în momente importante ale jocului. Încet, încet a început să fie blocat de adversari, nu a mai avut puterea mentală și experiență încă să știe cum să se replieze sau cum să rezolve problemele din teren.

El a crezut că dacă trei, patru meciuri a pasat decisiv de trei ori și a dat trei șuturi formidabile este «Messi de România»”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0

Nicolae Dică a avut un mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0. Al doilea căpitan al roş-albaştrilor ar trebui să aibă un rol decisiv în jocul vicecampioanei, anunţă Dică.

Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro are un debut de sezon foarte slab. În primele 18 meciuri disputate în toate competiţiile, el şi-a trecut în cont doar două pase decisive.

„Am încercat să îi dau încredere, l-am pus și al doilea căpitan, trebuie să aibă mai multă încredere în el, să reușească să facă diferența în ultimii 25 de metri, să ia acțiuni unu contra unu, să paseze decisiv, să dea goluri, asta trebuie să facă el.

Reclamă 4 / 0/3

Când va marca un gol, probabil se va descătușa și va reuși să aibă evoluții foarte bune”, a spus Nicolae Dică, după Silkeborg – FCSB 5-0.

Octavian Popescu, sfătuit să plece de la FCSB

Octavian Popescu a fost sfătuit să plece de la FCSB. Fostul său antrenor de la Regal Sport, Mihai Badea, susține că puștiul de 19 ani trebuie să părăsească clubul lui Gigi Becali.

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în sezonul trecut, însă, în actuala stagiune, nu a înscris niciun gol și a ajuns pe banca de rezerve.

„Eu aș fi vrut să plece, atunci când erau multe oferte pentru el și juca foarte bine. Atunci ar fi trebuit să facă pasul. Gândiți-vă că Octavian Popescu că nu este orice jucător, din moment ce se apropie de 100 de meciuri în Superliga.

Prin urmare, la anul ar trebui să se transfere de la FCSB. Deocamdată, trebuie să joace cât mai bine la echipa lui. El este un fotbalist foarte bun și știu sigur că are mare încredere în el. Noi vorbim des, ținem legătura. Este încă un copil, iar presiunea este una destul de mare pe umerii lui și trebuie ajutat”, a spus Mihai Badea, conform prosport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și