Închide meniul

Patrick Kluivert, mulțumit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1: „Este un rezultat corect”

Alex Ioniță Publicat: 27 iulie 2023, 22:55

Reclamă
Patrick Kluivert, mulțumit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1: Este un rezultat corect”

Patrick Kluivert, mulțumit după CFR Cluj - Adana Demirspor

Patrick Kluivert, antrenorul de la Adana Demirspor / Profimediaimages

Patrick Kluivert, mulțumit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul formației din Turcia a vorbit despre jocul echipei sale, de la partida din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a debutat cu un rezultat pozitiv în preliminariile UEFA Conference League. Partida din Gruia s-a încheiat cu scorul de 1-1. Pentru echipa lui Andrea Mandorlini a marcat Betancor, în minutul 6, în timp ce pentru Adana a marcat Stambouli, în minutul 77.

Patrick Kluivert, mulțumit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Ce a spus tehnicianul despre jocul fostei campioane

Fostul mare fotbalist a vorbit despre jocul prestat de CFR Cluj, după rezultatul de egalitate înregistrat între echipa sa și formația lui Andrea Mandorlini. Acesta a declarat că formația din România a prestat un joc bun, dar a ținut să își laude și propria echipă. De asemenea, Patrick Kluivert este de părere că rezultatul înregistrat la Cluj este unul corect.

„Am jucat așa cum ne-am programat, sunt mulțumit de acest 1-1, am avut și noi și CFR-ul șanse bune. Portarul nostru a avut intervenții bune, la fel și al lor. Am un sentiment bun după acest 1-1.

CFR a făcut un meci foarte bun. Și noi am jucat foarte bine, 1-1 este un rezultat corect. Ne dorim mai mult, avem planuri mari, este primul nostru meci oficial, cu siguranță ne dorim să ajungem și mai sus în campionat, dar și în Conference League”, a spus Patrick Kluivert, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ambele echipe au avut multe ocazii în prima mansă a turului 2 preliminar din Conference League. Turcii de la Adana au avut inițiativa în ultima parte a primei reprize, dar și în anumite perioade ale reprizei secunde, atunci când au reușit să salveze un egal din Gruia. Totuși, elevii lui Andrea Mandorlini au dominat finalul partiei, dar nu au reușit să obțină victoria.

Echipa care va ieși învingătoare din această „dublă” se va duela, în turul al 3-lea preliminar al Conference League, cu câștigătoarea dintre Osjiek și Zalaegerszeg.

CFR Cluj și Sepsi, rezultate pozitive în prima manșă a turului 2

CSKA Sofia – Sepsi 0-2, CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Cele două echipe au reușit să obțină rezultate pozitive în prima manșă a celui de-al doilea tur preliminar al UEFA Conference League, iar cei de la Sepsi au luat poziția de favoriți la calificare.

Reclamă 4 / 0/3

Formația pregătită de Liviu Ciobotariu a reușit să producă marea surpriză în Bulgaria. Covăsnenii nu au pornit partida din postura de favoriți, dar au reușit să se impună în fața bulgarilor, după o repriză secundă foarte bună. Golurile covăsnenilor au fost marcate de Păun, min 68 și de Varga, min 81. Pe cealaltă parte, CFR Cluj a obținut doar un rezultat de egalitate în Gruia, după ce i-au condus pe cei de la Adana Demirspor pe aproape toată durata partidei. Golurile au fost marcate de Betancor, în minutul 6 și de Stambouli, în minutul 77.

CFR Cluj s-a calificat în preliminariile UEFA Conference League după ce s-a clasat, în sezonul trecut, pe locul al 3-lea în play-off-ul Ligii 1. Totuși, fosta campioană a României a jucat și un baraj pentru cupele europene, acolo unde s-a impus în fața celor de la FC U Craiova 1948 cu scorul de 1-0. Pe cealaltă parte, Sepsi s-a calificat în cupele europene după ce a câștigat Cupa României, în fața celor de la U Cluj, cu scorul de 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și