Închide meniul

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 23:55

Reclamă
Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unei partide/ Hepta

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League, după ce a învins în deplasare pe Eintracht Frankfurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK Salonic a învins cu 2-1 în deplasarea de la Eintracht şi a câştigat grupa din care au mai făcut parte Aberdeen şi HJK Helsinki.

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League

În urma acestui rezultat, PAOK Salonic s-a calificat direct în optimile de finală din Conference League, în timp ce Eintracht Frankfurt va juca în playoff-ul din 16-imi. În iarnă, Răzvan Lucescu îl poate pierde pe atacantul Ally Samata, dorit de Gigi Becali la FCSB.

De altfel, patronul de la FCSB a făcut deja o ofertă de 800.000 de euro pentru vârful lui Răzvan Lucescu. Ally Samatta, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în acest sezon la PAOK Salonic, după ce i s-a terminat cu Fenerbahce. Samatta a marcat 2 goluri în 10 partide jucate pentru PAOK în campionat. În prezent, Ally Samatta este cotat la 2.500.000 de euro. În cariera sa, Samatta a mai jucat la Aston Villa, echipă ce a câştigat Liga Campionilor în 1982.

Agentul FIFA Florin Vulturar a dezvăluit că Gigi Becali a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru un atacant, iar fanatik.ro a anunţat că este vorba de Ally Samatta, atacantul celor de la PAOK Salonic.

Reclamă
Reclamă 4

Interesul celor de la FCSB pentru atacantul de 30 de ani i-a surprins pe cei de la PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu. Potrivit jurnaliştilor greci, PAOK a primit cu surprindere această veste, dar clubul la care antrenează Răzvan Lucescu nu se gândeşte să îl vândă pe Samatta.

„Informația dată de presa din România despre Samatta a fost o mare surpriză pentru cei de la PAOK. Și, din ce am vorbit cu persoane din conducere, oricum nu s-ar pune problema unei despărțiri.

Samatta a ajuns la Salonic după startul pregătirilor, iar Răzvan Lucescu a avut răbdare cu el să ajungă la nivelul colegilor, situație în care se află acum. Nu văd probabil un asemenea transfer”, a declarat jurnalistul Kostas Petrotos, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și