Închide meniul

PAOK, prima reacţie după ce Gigi Becali ar fi oferit 800.000 de euro pentru atacantul lui Răzvan Lucescu!

Alex Masgras Publicat: 29 noiembrie 2023, 12:38

Reclamă
PAOK, prima reacţie după ce Gigi Becali ar fi oferit 800.000 de euro pentru atacantul lui Răzvan Lucescu!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

PAOK, prima reacţie după ce Gigi Becali ar fi oferit 800.000 de euro - Hepta

PAOK, prima reacţie după ce Gigi Becali ar fi oferit 800.000 de euro pentru atacantul lui Răzvan Lucescu. Agetul FIFA Florin Vulturar a dezvăluit că Gigi Becali a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru un atacant, iar fanatik.ro a anunţat că este vorba de Ally Samatta, atacantul celor de la PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interesul celor de la FCSB pentru atacantul de 30 de ani i-a surprins pe cei de la PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu.

PAOK, prima reacţie după ce Gigi Becali ar fi oferit 800.000 de euro pentru atacantul lui Răzvan Lucescu

Potrivit jurnaliştilor greci, PAOK a primit cu surprindere această veste, dar clubul la care antrenează Răzvan Lucescu nu se gândeşte să îl vândp pe Samatta.

„Informația dată de presa din România despre Samatta a fost o mare surpriză pentru cei de la PAOK. Și, din ce am vorbit cu persoane din conducere, oricum nu s-ar pune problema unei despărțiri.

Samatta a ajuns la Salonic după startul pregătirilor, iar Răzvan Lucescu a avut răbdare cu el să ajungă la nivelul colegilor, situație în care se află acum. Nu văd probabil un asemenea transfer”, a declarat jurnalistul Kostas Petrotos, potrivit digisport.ro.

Reclamă

FCSB, tot mai aproape de transferul atacantului dorit de Gigi Becali

Florin Vulturar a dezvăluit că Gigi Becali este dispus să ofere această sumă în iarnă, pentru a transfera un atacant. Impresarul însă nu a vrut să dezvăluie şi numele vârfului pe care îl vrea patronul de la FCSB.

Vulturar a dezvăluit totodată că deja s-a înaintat o ofertă pentru semnătura atacantului originar din Africa de Sud.

„Pot confirma că am primit acceptul domnului Becali de a înainta o ofertă, în valoare de 800.000 de euro, pentru un atacant. În ultimele zile au apărut mai multe nume de jucători, dar niciunul dintre acestea nu este cel real.

Reclamă 4 / 0/3

Și nici nu vă pot spune eu despre cine este vorba până când nu vom ajunge la o înțelegere. Cert este că am înaintat oferta”, a declarat Florin Vulturar, conform digisport.ro.

După declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul atacantului, fanatik.ro a anunţat şi cine este vârful ochit de Florin Vulturar. Ally Samatta, atacantul celor de la PAOK, este dorit de FCSB.

Ally Samatta, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în acest sezon la PAOK Salonic, după ce i s-a terminat cu Fenerbahce. Samatta a marcat 2 goluri în 10 partide jucate pentru PAOK în campionat. În prezent, Ally Samatta este cotat la 2.500.000 de euro. În cariera sa, Samatta a mai jucat la Aston Villa, echipă ce a câştigat Liga Campionilor în 1982.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și