Închide meniul

„Plătește, bă, să vezi FCSB!”. Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali: „O bătaie de joc, te-ai folosit de oameni!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 11:43

Reclamă
„Plătește, bă, să vezi FCSB!. Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali: „O bătaie de joc, te-ai folosit de oameni!

Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali din cauza prețurilor biletelor stabilite pentru meciurile din grupele Conference League. Fostul jucător și oficial al roș-albaștrilor a izbucnit când a văzut ce decizii s-au luat la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Gigi Becali a fixat prețul de 100 de lei pentru un bilet la peluză. Fanii au reacționat și și-au făcut publică nemulțumirea, moment în care omul de afaceri a înjumătățit suma.

Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali

Panduru nu l-a iertat pe Becali și l-a criticat în termeni duri. E convins că latifundiarul din Pipera se folosește de fanii lui FCSB pentru a „rotunji” bugetul echipei.

Când e 100 de lei biletul, ca suporter nu mai poţi să fii lângă echipă, te gândeşti dacă te mai duci sau nu la meci. Le-au ieftinit, dar de gura altora. În prima fază, a fost 100 de lei biletul la peluze. Mi se pare incredibil să ceri 100 de lei în România! Când ai avut nevoie de suporteri, ai dat biletele cu 10 lei, au venit, te-au încurajat, au ţipat, cu Saburtalo au câştigat şi datorită lor.

Ăsta e «mersi-ul». Când ai avut nevoie de ei, ai dat biletele cu 10 lei, când n-ai mai avut nevoie, «plăteşte, bă, să vezi FCSB». Acum s-a mişcorat, 50 de lei, dar tot e foarte mult pentru peluze. E foarte mult! E foarte scump. Preţul trebuia să rămână 10 lei, ca în preliminarii. Te-ai folosit de oameni, oamenii te-au ajutat, o parte din calificare e datorită lor. La tribune, la VIP, pune cât vrei tu, eu zic de cei de la peluze care cântă non stop. Să le ceri 100 de lei… Mi se pare o bătaie de joc!”, a declarat Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali vrea 2 milioane de euro din vânzarea biletelor

Patronul lui FCSB a dezvăluit că mizează că va obține aproximativ 2 milioane de euro din vânzarea de bilete în cele trei meciuri de acasă.

Le-am scăzut prețul la peluză. Eu le-am pus mai mari decât cu City. Dar am zis că, pentru că au făcut gălăgie, cei din peluză, oamenii din provincie, le-am făcut la jumătate. Dar cei care vor la tribună, la VIP şi la loja, să plătească. Să plăteşti 150 de lei sau 200 de lei.

E mult 30 de euro ca să stai la tribună? Eu am făcut să câştig 2.5 milioane de euro din bilete. Eu nu am pus preţurile extraordinare ca să nu fie cumpărate. Eu cred că vom lua 2 milioane din bilete. Dacă o să câştigăm cu West Ham sau facem egal, cu siguranţă va fi stadionul plin. Contează şi asta„, a spus Gigi Becali, zilele trecute, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Programul meciurilor lui FCSB în grupele Conference League

Etapa 1: West Ham – FCSB, 8 septembrie, 22:00

Etapa 2: FCSB – Anderlecht, 15 septembrie, 22:00

Etapa 3: Silkeborg – FCSB, 6 octombrie, 19:45

Etapa 4: FCSB – Silkeborg, 13 octombrie, 22:00

Etapa 5: Anderlecht – FCSB, 27 octombrie, 19:45

Etapa 6: FCSB – West Ham, 3 noiembrie, 22:00

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și