Închide meniul

Fanii lui FCSB nu mai pot cumpăra bilete pentru meciul cu West Ham, din Conference League: „Vânzare oprită!”. Ce s-a întâmplat

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2022, 11:12

Reclamă
Fanii lui FCSB nu mai pot cumpăra bilete pentru meciul cu West Ham, din Conference League: „Vânzare oprită!. Ce s-a întâmplat

Fanii celor de la FCSB se revoltă

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Decizie surprinzătoare luată de conducătorii vicecampioanei României. Fanii lui FCSB nu mai pot cumpăra bilete pentru meciul cu West Ham din grupele Conference League, care va fi joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul oficial a fost făcut de FCSB, care anunţă că vânzarea de tichete a fost oprită. Cele 1500 de bilete care mai sunt disponibile vor fi păstrate pentru românii aflaţi în Anglia. Acestea vor fi disponibile la casele de bilete de la London Stadium.

Fanii lui FCSB nu mai pot cumpăra bilete pentru meciul cu West Ham

Vânzare oprită. Ultimele 1500 de bilete vor fi disponibile la Londra!

Din respect pentru numeroșii suporteri din Diaspora, FCSB a decis să întrerupă vânzarea de vouchere pentru partida cu West Ham United, de săptămâna viitoare.

Astfel, ultimele 1500 de bilete destinate oaspeților la meciul de joi vor fi vândute miercuri și joi la casele de bilete de la London Stadium, conform următorului program:

Reclamă

MIERCURI – 15:00 – 19:00

JOI – 10:00 – 18:00

Prețul unui bilet este de 35 euro și se va achita DOAR cash!

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, tot la casele de bilete, în același interval orar, vor fi preschimbate voucherele cu biletele propriu-zise.

Vă mulțumim pentru interesul extraordinar și vă așteptăm alături de noi!„, a fost anunţul făcut de FCSB.

În grupele Conference League, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Ca să-i vadă pe adversarii vicecampioanei României la București, fanii roș-albaștrilor vor trebui să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Cel mai ieftin bilet era, iniţial, 100 de lei la peluză. FCSB a revenit și a modificat prețul biletelor la peluză, după ce fanii s-au plâns că sunt prea scumpe. Acum, un tichet la peluză costă 50 de lei, în loc de 100, prețul anunțat inițial. Restul biletelor se vor vinde cu prețul stabilit.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Mihai Stoica, aroganţă maximă înainte de West Ham – FCSB

Mihai Stoica a dat dovadă de o aroganţă maximă înainte de West Ham – FCSB. Managerul general al vicecampioanei a transmis că roş-albaştrilor le trebuie 60.000 de biletele pentru duelul de foc de la Londra.

Reclamă

Arena „London Stadium” are o capacitate de 66.000 de locuri, iar FCSB ar urma să primească aproximativ 3.000 de bilete pentru partida din prima rundă a grupelor.

Când vom avea un feedback de la West Ham United referitor la prezența suporterilor steliști pe London Stadium, vă vom informa în secunda 1.

Știu că ne-ar trebui vreo 60.000 bilete, dar… Acum tocmai au intrat în pauză cu clean sheet pe Villa Park”, a scris Mihai Stoica la pauza meciului Aston Villa – West Ham.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și