Închide meniul

Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Opriți-vă! Românii au fost foarte slabi!” / „Au plecat cu 5 goluri în bagaje!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 octombrie 2022, 22:46

Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Opriți-vă! Românii au fost foarte slabi! / „Au plecat cu 5 goluri în bagaje!

Fanii au cerut demisia lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci disputat de FCSB / Kieran Cleeves/CSM via ZUMA Press Wire)

Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg. Echipa lui Nicolae Dică a suferit una dintre cele mai dureroase înfrângeri din istorie, scor 0-5, în etapa a 3-a din Conference League. Jurnaliștii danezi n-au avut milă de vicecampioana României și au descris-o drept „o echipă foarte slabă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este codașa grupei B din Conference League, cu un singur punct acumulat după primele 3 runde.

Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg

Publicațiile din Danemarca au distrus-o pe FCSB după victoria răsunătoare obținută de echipa lor.

„Opriți-vă, ce demonstrație de forță! Silkeborg a fost net superioară în meciul cu FCSB, care a fost fără câțiva jucători de bază. Asta s-a putut vedea pe teren, unde Silkeborg a făcut ce a vrut cu echipa din România, iar partida a fost decisă rapid.

De asemenea, trebuie să fim sinceri. Echipa din România, decimată, a fost foarte slabă. Silkeborg poate sărbători prima victorie europeană a sezonului, necesară pentru a menține visul calificării în primăvară”, a notat publicația tipsbladet.dk.

Reclamă

„Silkeborg a oferit o demonstraţie de forţă. Ce show, Silkeborg! Românii de la FCSB au fost trimişi acasă cu un dureros 5-0. Jucătorii lui Silkeborg au arătat un fotbal de vis în meciul de Conference League. Meciul a fost efectiv decis la pauză, când gazdele conduceau cu 3-0. Este prima victorie europeană pentru Silkeborg”, au scris și jurnaliștii Sport.tv2.dk.

„Silkeborg nu a avut probleme să învingă FCSB, care a fost trimisă acasă în România cu cinci goluri în bagaje. Trupa lui Kent Nielsen a urcat pe locul 3 în grupa din Conference League”, a notat și Bold.dk.

Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0

Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0. Antrenorul roș-albaștrilor și-a asumat întreaga vină pentru umilința istorică. „Mr. Nick” a fost dezamăgit de prestația jucătorilor care au jucat în Danemarca.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. În minutul 7 era 2-0, pe niște greșeli imense. N-am arătat bine în această seară. Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greșește.

Trebuie să înțelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă așteptam la mai mult de la ei. Aveau șansa să joace în Europa. Am pregătit meciul cum le-am pregătit pe cele cu West Ham și Anderlecht, știam că întâlnim o echipă bună. Din păcate, le-am oferit prea multe șanse celor de la Silkeborg și asta ne-a costat.

Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toți acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat. După ce ne-am calificat, am spus că vrem să urcăm în clasament în campionat. Merităm să fim criticați. Atunci când câștigăm, oamenii ne laudă. Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astăzi am făcut o partidă foarte slabă.

Ne așteaptă o partidă grea la Ploiești, apoi returul cu Silkeborg. Eu nu prea dorm, îmi fac o grămadă de gânduri, de analize. Asta este viața de antrenor, când m-am apucat de această meserie știam ce mă așteaptă. De când am venit la Steaua (n.r. – FCSB) a fost greu.

Suntem pe ultimul loc după acest joc, dar mai avem trei jocuri de disputat. Vom vedea câte puncte vom acumula după următoarele jocuri. Trebuie să-i încurajez, sunt tineri, unii joacă pentru prima oară în Europa. Nu putem să-i distrugem pe jucători, eu sunt genul de antrenor care încurajează jucătorii”, a spus Nicolae Dică, conform sport.ro.

Recomandări
  • Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și