Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Mai trebuiau goluri! El m-a impresionat cel mai mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2022, 22:38

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Dunajska Streda 1-0: „Mai trebuiau goluri! El m-a impresionat cel mai mult!

Gigi Becali, prima reac'ie dup[ FCSB - Dunajska Streda 1-0

Gigi Becali/ Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Patronul FCSB a remarcat doi jucători după partida cu Dunajska Streda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă echipa s-a calificat în playoff-ul Conference League, Gigi Becali a avut un motiv de nemulţumire. Patronul FCSB şi-ar fi dorit mai multe goluri.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Dunajska Streda 1-0

„Sunt mulţumit de calificare. Mai trebuia să mai avem goluri. Mai trebuiau goluri. Am marcat şi ne-a fost de ajuns. Am jucat foarte bine, nu am riscat nimic. Numai bara din prima repriză. Rusu m-a impresionat cel mai tare şi atât. Şi Dawa care e „pe aici nu se trece!”. Asta e echipă slabă.

Dawa e un jucător talentat, a crescut în joc. Va creşte echipa. Jucătorii care vor intra vor avea relaţii de joc. A fost bine că nu am fost nevoiţi să îl băgăm pe Coman să riscăm cu el. Nu cunosc echipa, dar emoţii nu ar trebui să avem. E un joc de fotbal. Eu cred că trebuia să ne calificăm.”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali a vorbit şi despre accidentarea lui David Miculescu.

Reclamă

Miculescu s-a accidentat când a fost călcat la marginea terenului. Probabil a avut ceva, nu ştiu. O să vedem. Nu suntem într-o fază aşa de avansată. E frumos. Nu mai am niciun fel de emoţii”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB – Dunajska Streda 1-0! Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în playoff-ul Conference League

FCSB – Dunajska Streda 1-0! FCSB s-a calificat în playoff-ul Conference League după ce a învins şi pe teren propriu pe slovacii de la Dunajska Streda.

FCSB a trecut de Dunajska Streda cu o dublă victorie cu acelaşi scor: 1-0. După ce în tur, Joonas Tamm a marcat golul victoriei, în vulcanul de pe Arena Naţională a marcat Andrei Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB mai are doar două meciuri să îi împlinească visul lui Gigi Becali de a se califica în grupele Conference League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și